| roxyana03 a întrebat:

Buna
funda+vot
Aseara m-am certat cu prietenul meu, i-am trimis un sms care nu ia convenit, si sa suprat, "i-am zis ca vreau sa petrec mai mult timp cu el, etc, etc," a zis ca "sti ceva... Daca nu`ti convine de mine asa cum sunt lasa-ma in pace "La revedere", cand vreau sa-l sun imi da ocupat sau numi rasp, cand ii trimit sms poate rasp. rare ori azi i-am trimis un sms "Razvan te iubesc mult si nu vroiam sa ne certam, mai inteles gresit te iubesc asa cum esti, esti totul pentru mine, hai sa uitam ce a fost aseara so lom de la inceput, ce zici vrei?" si mi-a trimis inapoi "mai vb...sad pa sad " vreau sai trimit un sms orice sai arat cat de mult il iubesc, si ca vreau sa ne inpacam, dar ce sa-i trimit nu stiu ce,. ma ajutati va roog? ce ar trebui sa fac? va rog multcrying

Răspuns Câştigător
| PatyKan a răspuns:

Sa nu il mai stresezi. De ce sa te tot superi? La urma urmei, tu i-ai cerut sa va intalniti mai des, nu i-ai gresit cu nimic. De ce iti ceri iertare? Ti-a zis "mai vb"? Perfect. Veti vorbi cand se va deranja el sa te sune. Si cand o va face atunci poate ar fi bine sa ii arati si putina indiferenta. Daca nu o va face, si asa e bine. Inseamna ca nu te-a iubit si ca nu merita sa fi cu el.
Asa vad eu lucrurile astea. Acum, e decizia ta happy

3 răspunsuri:
| RoXxy a răspuns:

Nu te lasa pacalita de el! Thrust me,ca stiu ce vorbesc! Cu ingnoranta asta fata de tine,face ce vrea cu sufletul tau.I-a incearca sa fi si tu ignoranta cu el,nu-i mai trimite mesaje,nu-l mai suna,eventual trimite-i un sms odata la cateva zile asa, mai sec fara "te iubesc"si alte dulcegarii. DAca nu face nimic in privinta schimbarii tale fata de el atunci el, atunci te tine de fraiera si merita ditamai bocancii-n moaca.Ai grija de tine!

| HahahaAb a răspuns:

Eu zic ca el de mult a asteptat un motiv bun ca sa va despartiti...nici asta' nu e bun, dar nu cred ca mai vroia cu tine, oricum...lasa'l in pace un pic sa se linisteasca, sa nu-l enervezi mai tare.Baietii reactioneaza la chestii de genu',stai linistita, vine el dupa tine daca te iubeste, nu tu dupa el!big grin

| anyitta a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii arati un pic de indiferenta. daca il stresezi cu msj mai tare o sa te ignore. am patit si eu chestii din astea si crede-ma ca nu iesea bine deloc atunci cand faceam asa ca tine, mai tare incerca sa scape de mine, in schimb cand il lasam putin in pace venea singur la mine.