| alexandrastietotul a întrebat:

Buna funda+vot. va rog

am 15 ani. si ca o idioata ce sunt m-am culcat cu un baiat. sorin se num. m-am desp de el de mult, acum m-am indragostitt de un baiat eram indragostita de el de cand eram cu Sorin, se numeste Marin, ei luni am intrat intr-o rel., cu marin. si m-a intrebat daca mia sunt virgina. si l-am minti i-am zis ca da. acum nu puteam sa am incredere in el sa-i spunn ca nu mai sunt virgina. imi era frica sa nu spuna la alti, si asta-seara i-am zis, stiam ca el daca il minte o fata se desparte de ea si i-am zis si a zis ca "ce a fost a fost s-a terminat totul, sti ca nu pot ierta, tin la tine, imi placi mult, dar nu pot ierta, mai mintit am avut incredere" l-am intrebat ca ce facem? si a zis "vb maine ca acum am nervii si daca spun "nu" poate gresesc iti dau maine rasp, dar ana sa stii ca daca ma inpac cu tine. nu o sa am incredere in tine, pentru ca mai mintit" imi vine sa mor, eram indragostita de mult de el, si tin enorm la el, dar ce ma fac? vreau sa-i trimit un sms, sa`si dea seama cat tin la el, sa ma ierte, va rog mult de tot. va implor. funda. ce sms sai trimit?

2 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Cand te-am vazut prima oara mi-a fost frica sa nu te plac. Cand te-am placut, mi-a fost frica sa nu te iubesc. Cand te-am iubit, mi-a fost frica sa nu te pierd... iar acum mi-e frica sa traiesc fara tine. Te iubesc.

| onasis1961 a răspuns:

Poti sa spui ''TE IUBESC'' intr-o secunda?
Daca da, da-mi o secunda din viata ta, iti voi fura un minut te voi saruta o ora si te voi iubi o viata!