Salut! Eu stiu germana de la parinti si mie nu mi se pare o limba grea Seamana cu engleza Daca chiar vrei o inveti.
Eu fac germana la scl de 7 ani. si nici acum nu stiu nimic probabil tu am avut noroc de profesori buni
Este o limba grea si care trebuie inca de la inceput sa o tratezi cu seriozitate pentru ca daca nu vei face asta vei uita pe parcurs si chiar o sa iti para rau deoarece este o limba foarte ceruta momentan .eu zic sa o inveti pentru ca iti va fi de ajutor. .eu fac germana de 3 ani si pot sa spun sincer ca nu eszte o limba melodioasa dar care te va ajuta mult
Nu mi s-a parut grea, am invatat-o din copilarie, la fel si fiica mea.Trebuie doar sa exersezi continuu daca vrei s-o inveti si, desigur, trebuie sa-ti placa!
Grea cu draci. Ma chinui sa o invat de vreo 2 ani, cu si fara profesor. Daca nu o exersezi, o uiti, gramatica n-o vei intelege niciodata, e f. dificile..........dar....nu e imposibil. Trebuie doar perseverenta si muuuuulta rabdare
Nu prea esti nevoita sa inveti si poate nu esti nici obligata. Eu unul am invatat-o in maxim 8 luni sa zicem dar am fost nevoit sa invat si dupa chiar a inceput sa imi placa dar studiam in tot timpul meu liber chiar si noaptea e grea intr-adevar la inceput pana incerci sa legi cateva cuvinte dupa sa vezi cum iti dai drumul dar trebuie studiat mult si sa te tii
Germana mi se pare grea, dar fratele meu a invatat-o in 5ani. acum s-a lasat de germana
Maxx23 întreabă: