| KwonJiyongParkJimin a întrebat:

Hei, am o intrebare. Voi cum ati reactiona daca un prieten/coleg de-al vostru care de obicei e foarte energic si vorbaret ar deveni calm in decursul a 2-3 luni? Adica va raspunde la intrebari doar dand din cap, la salut v-ar raspunde zambind, la glumele/fazele la care voi radeti cu lacrimi,el de abia ar schita un zambet, ar vorbi doar atunci cand e absolut necesar si atunci ar vorbi cu un calm iesit din comun si cu "volumul" la minim. Cum vi s-ar parea?

9 răspunsuri:
| AvalohAlyn a răspuns:

L-as intreba de ce este o asa mare schimbare la el..Si as sta de vorba cu el incercand sa il sprijin, sa il sfatuiesc si sa ma interesez putin de viata lui..deoarece eu cred ca acel prieten de care zici tu, sigur are vreo problema pentru ca oamenii nu se schimba asa brusc si fara motiv..Sigur are el ceva pe suflet..care il macina.happy Incearca sa vorbesti cu el si sa -i afli problema, sa il sprijini si sa il ajuti. daca are nevoie de un sfat, i-l oferi.

| KwonJiyongParkJimin explică (pentru AvalohAlyn):

Aici e vorba despre mine, nu despre unul dintre prietenii mei. Si nu m-am schimbat din cauza vreunui motiv serios sau pentru ca ma macina ceva. Cred ca pur si simplu mi s-au terminat "beteriille".

| Copac13 a răspuns:

I-as trage o palma peste ceafa si las intreba ca mama dracului are

| KwonJiyongParkJimin explică (pentru Copac13):

Cred ca tu esti unul dintre putinele persoane care ar putea fi un adevarat prieten.

| Copac13 a răspuns (pentru KwonJiyongParkJimin):

In sfrasit cineva care ma apreciaza laughing)))))))

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-as zice: doamne ajuta, s-a maturizat!

| KwonJiyongParkJimin explică (pentru anonim_4396):

Cred ca asta ar spune majoritatea prietenilor si colegilor mei despre mine.

| anonim_4396 a răspuns (pentru KwonJiyongParkJimin):

Probabil ca n-ar spune-o. E nevoie tot de cineva matur ca sa observe asta.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

mi-aș face timp să-l ascult.