| Smile25 a întrebat:

Help!happyCei cu numele urmator:1)Fata cu şuviţa albastră™
2)Ely
3)мα∂α
4)kiss1
5)Crinutsa
6)mada12
Sa imi trimita un mesaj sau nu stiu sau daca ii cunoasteti spuneti-mi si mie profilul lor(dati-mi link-ul )pentru ca voi vedea raspunsul la raspunsurile date de ei(cred)deoarece mi-au raspuns la intrebarea:[Buna! Peste cateva zile e ziua celui pe care il plac dar cu care nu am mai vorbit de 3 luni. E o poveste mai lunga, nu am fost iubiti dar i-am zis ca il plac.Intrebarea mea e:sa ii zic :"La multi ani!". Daca il sun ce ii zic(pentru ca cu siguranta o sa raman in pana de cuvinte)sa ma prezint(poate a sters nr meu)Iar daca nu raspunde sa ii trimit mesaj? Cam ce i-as putea scrie? Astept raspunsurile si parerile voastre.mersi :*]dar nu pot sa le citesc raspunsurile si am primit doar email-urile ca mi-au raspuns.Chiar ma intereseaza sa vad ce mi-au traspuns.Ms mult si scuze de intrebarea asta cam stupida.:*:*

1 răspuns:
| mada12 a răspuns:

laughing Profilu meu este:.laughing

tongue

O sa iti repet raspunsul:

"Un mesaj dragut ceva de genu "Din anul trecut, de cand nu te-am mai vazut, inca un an ai implinit si iar ai imbatranit".laughing... sau "Buna, sunt "..." in caz ca m-ai uitat(desi sper ca nu) si.cum nu am mai vorbit de mult ma gandeam sa iti spun La Multi Ani si sa iti transmit bucurii si toate cadourile pe care ti le-ai dorit vreodata, si sper sa ne reincepem prietenia, adica sa vorbim iar mai mult.La multi ani!" .Eh.si ce daca ramai fara cuvinte?laughing spui ce iti vine in minte, orice.Baftaa! "

ASta ehappy