| Airam99 a întrebat:

Help mepuppy dog eyes
Eu sunt indragostita nebuneste de un baiat mai mare cu 2 ani ca mine(M). M este indragostit de o colega de-a mea(A). A este cu colegul si pretenul(C) lui M. C&A au incercat sa ma ajute cu M.Aseara M m-a sunat am vorbit, iar pe la ora 22 mi-a dat sms.Am vorbit ce am vorbit si am ajuns la subiectul "dragoste" iar el ajunsese la conculzia de a fii cu mine.Insa a spus ca astazi imi da raspunsul oficial.Azi cand a intrat pe mess mi-a spus ce si cum si dintr-odata s-a schimbat si a zis ceea ce nu l`am auzit niciodata.
Noi de obicei comunicam de ziua mea m-a pupat pe obraz etc.
Ce poate fii?:s
Ajutor TPU.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca el nu e indragostit de tine. Stiu, e chiar durerosstraight face
Insa, poti sa-l faci sa moara dupa tinesmug :-J Sa stii ca din prietenii se nasc marele iubirihappy
Incearca sa devii cea mai buna prietena a lui, si, incet, se va indragosti de tinehappy
Sau, poate ca te place, insa nu stie ce simti tu pentru el...sau, e indecis; probabil ca a fost ranit vreodata si ii e frica sa nu fie din noustraight face
Iar daca de ziua ta te-a pupat pe obraz, asta nu inseamna ca te placehappy Daca te-ar pupa fara nicio ocazie, atunci, da, ar fi cevawinking
Depinde si de varsta. Poate ca el vrea sa fie cu fete de varsta lui, nu mai mici...
In fine, eu zic sa-l intrebi ce parere are despre tine, ce simte pentru tine etc.

Baftahappykiss

0 răspunsuri: