29/07/2007
Eram in vacanta in Romania, pentru ca majoritatea timpului din pacate il petrec in alta parte.
8 seara am iesit cu prietenii la o terasa la o bere ca intre baieti, prietenul meu cel mai bun era cu prietena lui si asa au mai venit inca 2 prietene, care imi erau necunoscute.
am intrat in vorba cu una din acele 2 fete care nu ma interesa deloc dar eram mai aproape de ea din discutie in discutie ii cer numarul preietenei iei. Am obtinut numarul dupa ce au plecat noi am mai ramas putin intre noi baietii.in acea seara cel mai bun prieten al meu a ramas la mine peste noapte cu prietena lui, si cu prietena ei care trebuia sa doarma la ea in acea noapte.In acea noapte am dormit cu prietena ei de fapt nu am dormit am stat toata noaptea si am discutat despre fel si fel de chestii fara nici o conotatie sexuala, si in aceiasi seara am primit cel mai frumos sarut din viata mea, pana in prezent sunt cu aceiasi fata.:dSi suntem foarte fericit impreuna
Viata e ca un serial depinde ce gen vrei sa fie horror,romantic, SF, comedie etc toate amintirele sunt minunate dar depinde sa vezi partea frumoasa a locurilor nu cea negativa toata viata e frumoasa si merita traita :*
Acum un an jumate am avut parte de primul sarut cu un baiat la care chiar tinem si totul s-a intamplat pe balconul unei cladiri cu priveliste spre apus+ca de acolo se vedea si orasul:X