anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna! Ieri, am facut o gluma la vecina de la etajul 2, mai exact am batut la usa si am fugit. Dupa aceea, am mai ciocanit inca o data la usa ei, numai ca de data asta s-a uitat pe vizor la cine a batut. Am mai fost o data, numai ca a treia oara a deschis repede usa si cand am incercat sa fug, m-a prins de ureche si m-a urecheat foarte tare, intrebandu-ma de ce am facut aceasta „gluma foarte amuzanta". M-a luat de urechi si m-a dus la ea in casa sa ma certe. Va dati seama, ca nu am acceptat sa intru, dar m-a tras si mai tare de urechi si pana la urma am intrat, intr-un final, cu greu. Acasa la vecina de sus, era si fiica ei in varsta de 15-16 ani, care îi tinea partea mamei ei. Fiica vecinei îmi tot spunea: „Îți face mama urechile ca de măgar, bine îți face, așa îți trebuie". M-a certat vecina si mi-a explicat ca daca mai fac o singura data asa ceva si sa o trezesc din somn, vine si ma trage de urechi. : „Data viitoare, daca te mai prind ca faci mizerii de astea, îți rup urechile". Mentionez faptul ca, m-a tinut de ureche atat timp cat m-a certat, adica undeva la 12 minute, daca nu mai bine ( 12-15 minute). La final, ea trebuie sa plece la salon sa se epileze si a rugat-o pe fiica ei care arată foarte bine, sa ma ia de urechiuse sa ma duca la mine, la apartament. Vreau sa spun, ca m-au durut urechile 2-3 zile la cat mi le-au strans de tare! Credeti ca am meritat urecheala? VOI CUM ATI FI PROCEDAT IN LOCUL VECINEI, in varsta de 34 de ani?

7 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Cineva are fetish cu trasul de urechi.

| LoveSleep a răspuns:

Eu cred ca esti plecat puțin de acasă.

| CIaudiu a răspuns:

Bine ti-a facut. Meritai si vreo doua-trei palme.

| IgnatVictor a răspuns:

Salut!
Practic, bătând la ușă și fugind, ai făcut o glumă, al cărei scop era să deranjezi o persoană. E logic că consecințele unui astfel de comportament sunt echivalente cu o ceartă/mustrare, așa cum s-a întâmplat de fapt - plus trasul de urechi, bineînțeles.
Vorba unui văr d-ai mei de treizeci de ani: „Dacă îl prinzi pe fraier, îl arzi" și se referă la hoții/păcălicii care sunt prinși în timpul actului. Mai pe scurt: ori ești profesional, ori nu. Și, dacă nu ești, plătești pentru asta.

| CrasmaruMarius a răspuns:

Eu zic că meritai sa te dezbrace la fundul gol și să pună cureaua de piele pe fundul tau și să deie cat considera el nu trasul de ureche.

| IvanClaudiaNicoleta a răspuns:

Eu ți-aș fi tras vreo 10 palme la fund.Si apoi as fi zis:Când mai vrei bataie mai treci pe la mine.

| CrasmaruMarius a răspuns (pentru IvanClaudiaNicoleta):

Vreau și eu dar cu cureaua de piele la fundul gol că palmele nu au nici un efect, nici măcar nu am fundul roșu așa face mama mea îmi dă 10 palme și eu nu simt nimic i-am zis să pună cureaua pe fundul meu sa simt și eu senzația aia fierbinte dar nu vrea.