Poți să te duci nu este nimic, mai ales daca stai la casa se aud diferite zgomote, poți să te duci.succes
Podul vilei? te lauzi sau doar o zici? iar despre acel zgomot auzit de tine iti spune doar atat: MATURIZEAZA-TE!
Nici macar nu stii ce ai facut! Se numeste OUIJA, nu quija! Imaginatia este buna, dar in limitele bunului simt. Sau, daca limitele sunt prea stranse pentru tine, macar nu face publice toate traznaile care-ti trec prin cap!
Sa indraznesc sa te intreb la ce "facultate" trebuie sa mergi? Dupa cum scrii, s-ar parea ca esti la nivelul clasei a III-a, facuta la frecventa redusa!
Si la facultatea de medicina folosirea virgulei este interzisa? Ai pus cateva intrebari, le-am citit pe toate si nu am gasit nici macar o virgula in scrierile tale. Asta ca sa nu ma apuc si sa comentez subiectul intrebarilor. Daca viitoarele generatii de medici gandesc si scriu ca tine, mi-e frica de batranete!
te bântuie spiritul limbii române. Se pare că îl deranjeaza felul în care scrii.
Desigur! Si ai apasat "Q" in loc de "O", desi se afla pe margini opuse ale tastaturii.
Te sfatuiesc sa nu te joci cu lucrurile acestea.
Odata ce omul patrunde cu voia lui pe taramul celui rau, atunci vrajmasul nostru si al lui Dumnezeu va cere dreptul asupra acelui om. In cazul acesta Dumnezeu nu mai poate face nimic -pentru ca omul si-a exprimat dorinta, alegerea.
Cel rau isi poate manifesta prezenta in casa si in viata acelui om, in fel si chip. Doar o minune il mai poate salva pe acel om.
Degeaba încerci tu niște chestii cu mine pentru că nu îți ies, pisicuțo. Fii cuminte și lasă tabla Ouija!
Pai probabil asa crede ea devreme ce a auzit zgomote si imediat s-a gandit la fantome sau la ceva paranormal, sobolanii au iesit din discutie, dupa cum crede ea mai degraba vin fantomele decat sobolanii, soarecii etc
Stai calm, e doar o copila plictisita care cauta putina atentie
AndrewTate7789 întreabă: