Vezi ca asa procedeaza dealerii, prima 'doza' este gratuita
Stai departe de astfel de lucruri de... contrabanda!
Nu stiu cum am reusit sa nu devin unul dintre drogati deoarece am umblat cu multe elemente rele ale societatii iar la noi rau chiar insemna raul diavolesc, nu duri de astia cu 2 tatuaje si cu tupeu ca au tras var pe nas
Daca as povesti intamplari din viata mea unii ar ramane masca, cel putin cei din generatia asta a clasei a 9-a care cumpara drog la 2 lei de la dealerul minor, am trecut si facut niste lucruri prin care si asa zisii interlopi din ziua de azi se sperie!
Un sfat, drogurile nu sunt ok nici macar sa incerci 1 singura data in viata ta!
Deci să înțeleg că m-am drogat... fara sa știu? Adică țigările de contrabanda sunt droguri?
Nu cred, tigarile de contrabanda nu contin droguri, dar eu nu as fuma asa ceva in orice caz, bine eu numai fumez de cativa ani.
M-am referit la droguri putin gresit pentru ca ai zis "am inteles de la unele persoane ca contin iarba dar nu știu ce să cred"
Daca contin si iarba sau altceva trebuia sa ai si alte stari pe care nu le-ai avea in mod normal cand fumezi doar tigari cu tutun!
Daca nu au fost alte stari, e logic, nu aveau iarba.
Stai linistita doar am aplicat metoda inrautatitii situatiei ca sa nu gresesti ca altii, uneori e mai bine ca oala sa stea cu capac decat fara!
Orice ai face in viata invata sa pui raul in fata, o sa vezi in cate situatii intuitia de a alege ceva mai bun te scapa de ceva foarte rau.
Probabil am divagat referitor la ce ai scris tu, dar faza cu drogurile este reala si toata lumea ar trebui sa stea deoparte de ele!
Mulțumesc enorm de mult!
Nu ai pentru ce.
Multumesc de funda, pentru ca mai mult pare ca m-am laudat, dar a fost cu un motiv, sa citeasca si alti adolescenti ca drogurile nu sunt bune, cand scriu un mesaj incerc daca discutia o impune sa las si invataminte din viata mea sau sa acoper mai mult decat ar fi vrut sa auda autorul intrebarii.
Nu a fost cel mai bun raspuns al meu, dar invat... autodidact
Chiar îți mulțumesc și nu, nu pare ca te lauzi sau ceva dar chiar m-ai ajutat enorm și cu siguranta îi vei ajuta și pe restul adolescentilor care vor citi mesajul.
Lasa te de fumat cum poti spune ca tigarile sunt bune? Copii fara minte in cap, va stă capul numai la prostii, pune mina pe carte lasa prostiile, ce varsta ai?
Da măi. Conține și iarbă și trifoi și fân și tot ce vrei. Poftă bună la păscut.