| Florin_Neamt_1997 a întrebat:

Buna,ieri cand am vrut sa intru pe siteul marketglory imi zicea ca, contul meu a fost suspendat si pentru mai multe informatii sa ii contactez la adresa de mail contact@marketglory.com,scria ceva si despre javascript, daca stie cineva raspunsul il rog sa ma ajute, multumesc.

Răspuns Câştigător
| StalkerSoul a răspuns:

Contul tau a fost suspendat deoarece ai creat mai multe conturi pe acelasi ip!

9 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Pai trimite mail daca vrei raspunsul. E asa complicat sa dai un mail si vezi care e treaba, poate a detectat vreo hecarea din partea ta

| Florin_Neamt_1997 explică (pentru suntserios):

Le-am trimis email si mi-au zis ca a 2 conturi(clone), acum 1 an cred mi-am facut cont pe marketglory am jucat 1-2 sapt si m-am lasat dar nu mai intru pe el ca nu mai stiu parola, cred ca am avut aceeasi adresa de email, i-am rugat sa imi deblocheze contul, astept raspunsul lor

| StalkerSoul a răspuns:

Numai va pierde-ti timpul cu jocuri online ( pentru bani ) te joci putin si iti zboara contul dupa laughing.

| Florin_Neamt_1997 explică (pentru StalkerSoul):

Bani chiar faci pe el, multi scot bani dar e foarte greu prinele 3-4 luni

| StalkerSoul a răspuns (pentru Florin_Neamt_1997):

Treaba ta, trimite mail acolo. apoi asteapta sa primesti reply cu ce s-a intamplat.

Ok.asta imi apare daca dau pe linkul pe care sa ii contactez:

Email Protection

The website from which you got to this page is protected by CloudFlare. Email addresses on that page have been hidden in order to keep them from being accessed by malicious bots. You must enable Javascript in your browser in order to decode the e-mail address.

If you have a website and are interested in protecting it in a similar way, you can sign up for CloudFlare.

la ce se refera?

Descarca java, instaleaza-l! Si apoi cand vei intra pe site, undeva sus iti va aparea ceva care sa permiti! Aprobi permisiunea si o sa iti apara emailulhappy

Am selectat la setari ca javascript sa ruleze pe toate browserele, mi-am facut cont si pe CloudFlare, nu stiu ce vrei sa zici happy cand intru pe siteul marketglory nu imi scrie nimic sus, doar la mijloc your account have been suspended, for information please contact us si imi da adresa lor de mail.le-am scrii si pe mail sa ma deblocheze ca nu joc pe 2 conturi, poate de ce am amandoua conturile pe aceeasi adresa de mail, dar pe primul cont nu mai intru din prima saptamana ca nu mai stiu parola, si java care sa mi-l downloadez?

Aha,ok,oricum mi-am facut altu, mersi pentru ajutor

Contul tau a fost suspendat deoarece ai creat mai multe conturi pe acelasi ip!