| TheM4A1 a întrebat:

Buna ieri lam sunat pe tatal meu care lucra dincolo in strainatate si nu raspunde lam sunat de 54 de ori si azi lam sunat de 37 si tot nu raspunde iam dat sms si nu raspunde de loc sunt ingrijorat ce sa fac cum aflu dava e bine va rog ajutatima se poate sa isi fi pierdut telefonul nu stiu ajutatima va rog

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

A ramas fara baterie, pierdut sau stricat, accident la servici, in trafic pot fi multe ipoteze.

| express11 a răspuns:

Cu ce sa te ajutam? nu suntem cu el.

| express11 a răspuns:

Poate l-a pierdut.va da el telefon.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna.Eu zic sa nu te ingrijorezi. Poate a plecat la munca fara telefon si tu intrand in panica l-ai sunat foarte des. Poti da un mesaj cu „tata suna-ma ca sunt ingrijorata„.te va suna imediat ce va putea daca nu de pe telefonul lui, de pe alt telefon in caz ca nu are credit.De intamplat nu i s-a intamplat nimic deoarece firmele care angajeaza in strainatate cer un numar de telefon la care poate fi contactata familia in caz de ceva.Mai fa o pauza si apoi subi iar.Deocamdata da-i un mesaj.
In cazul in care si-a pierdut telefonul, de regula cel ce il gaseste, daca e om bun raspunde la apel, daca nu il inchide si ii scoate sim-ul. Linisteste-te, poate nu e disponibil acum sa raspunda.

| VladGH a răspuns:

Fara panica, daca ai numarul prietenilor sau rudelor care ii sunt des in priajma, suna-i si intreaba-i daca stiu ceva.

| angemon500 a răspuns:

Stai calm poate la pierdut, sau nu are baterie.

| vladut91 a răspuns:

Pe bune 54 de ori, ma rog
- azi e duminica lumea doarme / pleaca undeva
-ieri a fost sambata lume lucreaza nu sta pe tel
Si tatal tau da mesaje? al meu nici nu le deschide