anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi dati si mie niste povesti de dragoste triste (Lungi)
Cea mai buna are fundita!winking

Răspuns Câştigător
| blueheart a răspuns:

Un baiat se plimba pe un drum si tot uitandu-se din magazin in magazin vede o fata si se indragosteste de ea instantaneu. Fiind prea timid sa ii ceara numarul de telefon se duce la ea si ii cere un Cd. Fata se ia un Cd si se duce sa il inpachetaze. Baiatul il ia si pleaca.
Imediat ce ajunge acasa arunca Cd-ul in sifonier si se arunca in pat visand cu ochii deschisi la ea.
Urmatoarea zi la fel se duce la fata, ii cere un Cd, fata il impacheteaza, baiatul il ia, ajunge acasa si il arunca in sifonier.
Timp de un an de zile baiatul s-a dus la fata si i-a cerut un CD pe care el il arunca mereu in sifonier. Pana intr-o zi cand s-a sinucis.
In urma lui a lasat un bilet prin spune ca a facut asta pentru ca nu a putut sa mai traiasca fara ea.
La cateva zile dupa nefericitul acident mama baiatului a intrat in camera lui si a deschis sifonierul gasind un munte de Cd-uri. A luat unul si la deschis. Pe interiorul plicului in care erea Cd scriea:,, Esti dragut. uite numarul meu de telefon suna-ma si sa iesim la o intalnire."

Luni
Ea-Iubitule, azi vrei sa ne vedem?
El-Nu pot!
Marti
Ea-Vreau sa te vad. Poti azi?
El-Daca as putea, da...Dar nu pot.
Miercuri
Ea-Mi-e dor de tine
El-Si mie...
Joi
Ea-Iubitule, daca ai timp, sa-mi spui. Ca vreau sa te vad.
El-Daca am timp iti spun.
Vineri
Ea-Poti sa-ti faci timp si pentru mine? Pentru ca mi-e tare dor de tine. crying
El-Si mie, dar stii ca sunt ocupat.
Sambata
Ea-Iubitule, astazi ies cu prietenele. Daca vrei, vino sa ma vezi.
El-Nu a raspuns
Duminica: ____Luni___Marti____
Miercuri
El se duce la ea acasa; raspunde mama ei.
El-Unde este? De ce nu-mi raspunde la mesaje? Am tot sunat dar nu-mi raspunde.
Mama fetei-Duminica a facut infarct.Dar am gasit o scrisoare in camera ei. In scrisoare scria:"Iubitule, stiam ca intr-o zi vei veni! Dar e deja prea tarziu. sad

2 răspunsuri:
| Bia379 a răspuns:

Buna. Cred ca aici gasesti suficiente : http://www.e-dragoste.ro/......gina1.html

Spor la citit! :)