Ar trebui să nu te mai chinui să îi scrii dacă nu o să vă mai vedeți.
Oricum la toamnă intri la liceu și acolo o să fie multe fete.
Pai, poate ar fi bine sa ii spui ca o placi. Gandeste-te la o formula cat de cat draguta, dar nici ceva prea lacrimogen. Nu-i o rusine sa-i spui cuiva asta, iar daca respectiva persoana reactioneaza intr-un mod nepotrivit (spre exemplu, incepe sa rada si sa arate altora), atunci greseala este la ea, ea a facut ceva anormal, ceva jenant.
Sau, daca esti mai precaut, scrie-i si tu, dupa ce s-a terminat cu admiterea, un mesaj prin care o feliciti ca a intrat la liceul respectiv. Dupa aia, incearca sa prelungesti discutia. Gen sa o intrebi ce mai face si chestii din astea. Iti vei da seama daca ii face placere sa vorbeasca cu tine sau nu. Dupa ce s-a incheiat discutia asta, o poti intreba si peste cateva zile ce face si asa mai departe. Ideea de baza e ca, daca nu se da la vorba prea mult cu tine, sansele sa va apropiati mai mult sunt destul de mici.
Nu cred ca o sa te mai vad vreodata pentru ca s-a terminat scoala si nu cred ca sunt sanse sa ajung in acelasi liceu cu tine. Dar te voi iubi până la sfârșitul lumii.
https://www.youtube.com/watch?v=agIsRwBmako
Aolo. Din moment ce nu ai vorbit niciodată cu ea nu ii scrie ce a zis sadrian46 ca te faci de ras. Nici nu știi dacă te place și ea. O saluți, ii zici cine ești și subiecte de discuție găsiți voi
Am vorbit o singura data despre seriale, dar discutia s-a terminat destul de rapid, totusi am fost umit ca nu m-a lasat in seen
Scriei "Buna pisi te scot la o apa plata". Asculta la mine ca am fost in multe relatii