Sall! Si mie imi place rusa si parintii mei stiu foarte bine, intra pe wikipedia si scrie limba rusa si o sa vezi ca o sa-ti apara toate literele, poate ti se par grele dar nu e chiar asa, scrie-le pe o foaie si incearca sa le inveti(poate ti se par grele deoarece "b" se citeste "v"etc.) si dupa ce poti citi, ia-ti un dictionar sau cauta pe net translator si asa vei invata rusa.Succes!
Pe site sunt foarte multi useri din Basarabia care cunosc limba rusa foarte bine; observ ca unii dintre ei chiar folosesc litere chirilice atunci cand isi scriu nick name-ul.Incearca sa intri in legatura cu ei, sunt sigura ca te-ar ajuta. Daca nu ma insel este chiar o fata care-si spune Diana si scrie numele cu caractere chirilice.Incearca; altminteri nu am vazut niciun manual de invatare a limbii ruse, cel mult sunt cateva dictionare si un ghid de conversatie.Numai ca, pana nu inveti toate literele nu le poti folosi.Incearca sa urmezi sugestia mea.Basarabenii sunt oameni foarte amabili.Succes!
Cea mai buna solutie este sa iti iei un prof sau dvd-uri de pe net gen rusa fara profesor