| MyihaDoolcica a întrebat:

Imi place un baiat din clasa a2a si pana in clasa a4a nu am vorbit deloc de atunci vorbim doar pe internet doar de 2-3 ori am vorbit afara. De un timp simt din ce in ce mai mult pentru el il iubesc dar l-am intrebat daca vrea sa fim impreuna si m-a refuzat. Mi-a zis ca suntem mici. Am incercat toate posibilitatile. Am avut un singur prieten dar m-a pupat pe obraz si a tinut 2 zile s-a despartit de mine. Cum sal comving sa fie cu mine pe cel carel plac din a 2 a? Nu vreau sal deranjez sau sal supar ori sa ma fac de ras deci ajutati-ma va rog DAU FUNDA!

Răspuns Câştigător
| Bledea a răspuns:

Deci depinde de caracterul lui: trebuie sa afli daca a mai avut prietena. daca nu a avut atunci inseamna ca e genul de baiat caruia nu ii place sa aiba prietene sau crede ca sunteti prea mici pentru asa ceva.Cel mai bine ar fi sa imi asculti urmatorul sfat: vorbeste cu el pe mess in felul urmator: ceaoo cf? el iti v-a raspunde dupa aceea spune'i ca atunci cand i-ai spus ca vrei sa fiti impreuna a fost doar o scapare de a ta si cere'ti scuzee Fiinca sincer un baiat trebuie sa o intrebe pe fata nu fata pe baiat..si vezi ce zice... apoi spune-i ca tu crezi ca e un baiat foarte de treaba si ca ai vrea sa fiti pr buni asa ca "fratii". daca ai facebook sh daca are si el facebook adauga'l ca frate ..sh cand mai intra pe mes intreaba'l tot asa chestii de genul: ce faci brosmug, sau ce faci fratemi'uu si nu ii da niciodata impresia ca il placi fal sa creada ca sunteti doar amici sh dupa in timp 100% se v-a indragosti de tine...am avut acceasi problema si am facut la fel si a reusit:BAftawinking! Funda?

1 răspuns:
Răspuns utilizator avertizat