De ce ai lasa pe cineva sa-ti controleze viata, tu nu vrei sa faci nimic interesant la care cineva inca nu s-a gandit sau inca nu stii ca a facut?!
Vremea trece, rănile se închid, totul tinde să reintre încet încet în normal. Cât despre scris aici pe blog, imaginați-vă că nu ați fi vorbit mai bine de o lună şi apoi, brusc, încercați direct să spuneți o poveste frumoasă. Efortul este mare, sunetele nu sunt prea clare, oboseala îşi face prezenţa imediat. Şi aici, ca în orice domeniu, e nevoie de exerciţiu iar o pauză, fie ea cât de mică, zguduie puţin obişnuinţa şi face ca reîntoarcerea să fie anevoiasă. Cuvintele se aștern cu greutate după atâta timp, ideile nu se mai leagă… Sper să nu existe poticneli prea mari în ceea ce-mi priveşte revenirea (despre care, în anumite momente, am crezut că nu se va mai întâmpla vreodată) şi să îmi recapăt în scurt timp capacitatea de a spune o poveste de la cap la coadă chiar şi după o aşa lungă perioadă de tăcere.
Buna trimite-mi cerere de prietenie la fb care til dau prin mesaj si vezi acolo pe peretele meu niste stari