Cioc-cioc! - Cine-i? - Berea! - Intra!
ATENTIE daunez grav sanatatii!
Barbatii ar spune mai putine minciuni daca femeile ar pune mai putine întrebari
mi cade o lacrima din ochi si nu stiu ce e cu mine. dar un singur lucru insa stiu mi-e tare dor de tine…
"Scopul unei glume nu este de a degrada fiinta umana, ci doar sa-i reaminteasca ca este deja degradata." [George Orwell]
"Lacrimile sunt cuvintele pe care inima nu le poate exprima"
"Loneliness and feeling of being unwanted is the most terrible poverty"
"Smile, even if it`s a sad smile, because sadder than a sad smile is the sadness of not knowing how to smile."
"Modestia este singura stralucire pe care ne este ingaduit sa o adaugam gloriei"
"Un optimist vede deja cicatricea de deasupra ranii.Pesimistul inca vede rana sub cicatrice." [Ernst Schroder]
"Ce este un pesimist? Un optimist bine informat" [Grigore Moisil]
When I was born Devil said: "Ohhh...SHIT! competition"
Imi e dor de tine, de caldura ta, in zilele cand ma culcam cu tine. draga mea pijama.
Nu am sa iti scriu asa de multe cum au scris ei mai jos dar ti le voi scrie pe preferatele mele:X:X
-Nu-mi da sfaturi, stiu sa gresesc si singura
-Dragostea se naste in priviri, creste pe buze si moare in lacrimi
-Inteligenta ma urmareste dar eu sunt mai radipa ca ea
-Adu-ti aminte ce greu iti este sa te schimbi pe tine insuti si vei intelege atunci cate sanse ii schimbi pe ceilalti
-Cand eram mic credeam ca faima si banii ma vor face fericita, acum am crescut si mi-am dat seama ca asa este
-Nu-s, cauta-ma in dictionar (eventual la litera D)
-Mare e gradina ta Doamne si mereu isi muta gardul
-Inainte sa-l saruti pe Fat Frumos saruti multe broaste(foarte adevarat asta)
Uite am mai gasit ceva.-sper sa iti placa:*
• Tatal intra in camera fiicei sale si gaseste o scriosoare pe pat. Avand deja ganduri negre, desface totusi scrisoare si citeste:
Dragi parinti,
Cu parere de rau va anunt ca eu am fugit cu noul meu prieten. Am aflat ce inseamna adevarata dragoste si el este un dragut cand gonim goi cu motorul cu toate piercing-urile, cicatricele, tatuajele care ii acopera tot corpul! Dar nu e numai asta. Sunt insarcinata si Ahmed zice ca vom trai fericiti in rulota lui din padure. Vrea sa avem multi copii, ceea ce stiti ca imi doresc si eu.
Am invavat ca marijuana nu face rau nimanui asa ca o crestem pe langa casa pentru el si prietenii lui care ne aduc toata cocaina pe care ne-o dorim. Intre timp ne rugam sa se gaseasca leacul pentru SIDA, in asa fel incat sa se faca si Ahmed bine. Sa stiti ca merita! Nu va faceti griji in ceea ce priveste banii. Ahmed a aranjat ca eu sa joc intr-un film pe care il fac prietenii lui Leroy si Jamal in pivnita. Deocamdata castig 50 $ pe scena, dar pot sa iau inca 50$ bonus daca sunt cu 3 barbati si un bonus de 100 $ daca se foloseste un cal. Ahmed a zis ceva si despre niste caini, asa ca am mai multe posibilitati. Mama, sa nu-ti faci griji pentru mine, de acum am 15 ani si stiu sa am grija de mine. Dupa cum vezi eu si Ahmed ne-am gandit la toate! Intr-o zi o sa trecem in vizita pe la voi sa va cunoasteti nepoteii. Ahmed chiar se gandea sa-si puna un atas la motor ca sa putem veni cu toti o data!
Va pup pe amnadoi
Fiica voastra, Maria
PS. Tata, am glumit… sunt la vecini, ma uit la TV
Voiam doar sa iti arat ca sunt si lucruri mai rele in viata decat SA PIARDA ROMANIA IN MINUTUL 90 DIN NOU
Asta chiar ca e preferata mea:X:X:X
! Iubeste BAIATU care iti spune ca esti ''frumosasa'' si nu ''sexy''-ubeste baiatul care te suna inapoi, atunci cand tu i-ai inchis telefonul in nas. Care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind. Care te saruta pe frunte. Care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjatA. Caruia ii este indiferent daca pe parcursul anilor te-ai ingrasat sau ai slabit. Care in prezenta prietenilor te ia de mana. Care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos e sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste, si probabil cate va iubi mereu:*
Uite am mai gasit unul:
Sunt 5 lucuri in viata care nu pot fi recuperate:
1. o piatra dupa c ai aruncat-o in mare
2. o vb dupa ce ai spus-o
3. o sansa dupa ce ai pierdut-o
4. timpul dupa ce a trecut
5. iubirea pentru cel ce nu lupta
Nu furati! Parlamentarii nu suporta concurenta!
Nu lucrez in weekend-uri si in zilele care se termina cu " i "
Nu mai intrati pe mess, o sa ies eu din cand in cand sa va zic cum este pe aici…
Nu sunt complet inutil, cel putin servesc de exemplu negativ pentru altii…
Nu sunt? Cautati-ma pe Google!
Mi-am luat oglinda sa imi vad avataru…
Nu beau, nu fumez, nu injur, dar am o singura problema: mint
N-am nici o problema cu alcoolul?! beau, ma imbat, cad pe jos… nicio problema!
Napoleon e mort, Einstein e mort, Mihai Viteazul e mort si nici eu nu ma simt prea bine…
Nu-s momentan la tastatura, dar daca tipi foarte tare la monitor s`ar putea sa te aud…
Nu-s…. cauta-ma in dictionar!
Oare ce vroiam sa scriu la status?
Pap un mar, daca vedeti "idle" prea mult chemati salvarea, inseamna ca mi-a ramas maru in gat de la cat m-ati injurat.
Pe usa scria "femei", si cand am intrat erau numai WC-uri…
La inceput n-o iubeam, acum o iubesc ca la inceput!
Viata nu se masoara in numarul de respiratii pe care le ai, ci in numarul de momente care iti taie rasuflarea.
zambeshte.maine s-ar putea sa fii stirb.
Vrei sa te dai putin mai incolo sa intru si eu online?
Imi place munca, ma fascineaza. Pot sta ore in sir sa ma uit la ea.
Cine se trezeste de dimineata… casca toata ziua.
N-am bani de status, I-am cheltuit pe avatare.
Http://www.lovesite.ro/2008/01/19/statusuri-misto-de-messenger-yahoo-2.html
;;)
Baietii au balansul lor fenomenal, dar intotdeauna fetele au rolul principal
Fiecare lucru isi are vremea portivita.Si fiecare clipa isi are nebunia ei de`o clipa
Se poarta lenea.Lasa treaba si hai cu noi sa stai degeaba
Oricat de interesata ai fi de un baiat.Sigur exista undeva o fata care este plictisita pana peste cap de el
Traim intr-o lume obositoare, stapanita de statusuri si avatare, intr-o lume virtuala plina de culoare
Daca visul mea e prea scurt,
Am sa-l fac mai lung.
Am sa trag de el si am sa-l cresc
Si n`am sa-l mai opresc.
Cu lacrimi calde am sa-l lipesc
Si el am sa traiesc :X
statusurile astea imi plac mie :X
Sallz/...
,, nici de moarte nu mie teama stie lomea cum me cheama cand injur si me razbon stie lomea ks neboon--asta place rraw:".
dragostea e o sageata c3 iti fake rani d fock! sufera cel ce ube. cel ubit isi bate jock-am patit-o:
Mi-ai furat inima si.ai luat-o cu tine|:m-ai lasat undeva. d unde nu mai pot privi si d unde nu mai pot scapa:"(:"(AJUTAMAiama cu tine si tzineme in brate:X:X
E noapte iar. e vant si frig:O:O
simti ca nu mai crezi in nimeni si nimic
dar eu sunt aici si vreau sa stii:X:X
SiMpOtEa6Qa întreabă: