Plătești acei 50 lei pentru a putea da examenul care are 4 credite. Dacă iei examenul, iei și cele 4 credite lipsă.
Plătești doar să poți da examenul, nu îl plătești să îl iei efectiv. Dacă nu îl iei, îl vei da iar anul următor și vei plăti mai mult pentru a intra în examen.
Deci plătesc 50 de lei pentru credite și mai plătesc și examenul? Că nu înțeleg, examenul respectiv are un cost de 250 de lei iar creditele suplimentare sunt acei 50 de care spuneam. Așa că trebuie să îmi plătesc și creditele pentru acel examen dar și examenul propriu -zis? De ce nu ar băga toată suma împreună? Îmi apare doar acel cost că trebuie achitat, dar ce rost are să plătesc separat creditele dacă și examenul are o sumă? Că dacă plătesc examenul și îl iau, practic iau și creditele examenului, nu? Sau nu înțeles eu nimic din toată treaba astaO_o
Nu înțelegi tu.Platești doar că să poți să îl dai.Se poate să fie altă taxă pentru a da examenul, nu 50 de lei sau să ai mai multe examene restante. Poate este 50 lei creditul și înmulțești cu numărul de credite.La secretariat întrebi cât trebuie să plătești exact pentru a putea da examenul din nou.
Aha. Ok, mulțumesc mult!
Plăcere