anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi vine sa plang in continuu, deoarece matusa mea a plecat in strainatate si o iubeam foarte mult. Ce pot sa fac?
P.S: Muzica nu ma ajuta.

9 răspunsuri:
| Andrada003 a răspuns:

Incearca sa nu te mai gandesti la asta. Daca nu rezisti, o poti suna ( dar costa bani ).Nu stiu poti vorbi cu ea pe facebook daca are etc. Sper ca te-am ajutat, pa pa!

| eliaclodia a răspuns:

Cere-i la schimb ceva, un lucru pe care sa-l astepti cu nerabdare si pe care nu ar fi putut sa ti-l indeplineasca daca nu pleca. Nu vad alta solutie.

| Brâncuşi a răspuns:

Bună seara, nu te mai consuma atâta totul este sub control, gândeştete ea a plecat să vă facă vouă viaţa mai bună, gândeşte o să-ţi aducă cadouri, hăinuţe iar totu va fi perfect, te cred şi eu am trecut prin aceste necazuri dar cu timpul mi-am dat seamă că totul e bine.
Nu te mai gândi!
O seară frumoasă!

| Indestructible a răspuns:

* încontinuu
Ia o duşcă, şi-ţi va trece supărarea.

| anonim_4396 explică (pentru Indestructible):

În pare rău pentru dicţionarele româneşti, încontinuu este un abuz. Ar trebui scris «în continuu» întotdeauna! Câţi scritori români sau câte traduceri folosesc termenul încontinuu? Eu nu-mi aduc aminte să fi citit aşa ceva.

| Indestructible a răspuns (pentru anonim_4396):

Comentariul pe care l-ai copiat e din 2010. Acum n-o să mă apuc să-ţi explic când ''încontinuu'' se scrie legat şi când se scrie dezlegat, pentru că nu meriţi.

| anonim_4396 explică (pentru Indestructible):

OK, am inteles. L-am copiat deoarece eram perfect de acord cu acea persoana, adica nu am mai auzit de "incontinuu" scris legat. In fine, aici chiar nu suntem la ora de limba romana si avem tot dreptul de a gresi. In orice caz, imi cer scuze pentru greseala ortografica.

| alexandraFdh a răspuns:

Incearca sa faci altceva, sa razi, sa glumesti, incearca sa uiti si te vei obisnui cu ideea...credema e mai greu la inceput eu stiu foarte bine cu este sa iti plece cineva drag la mine a plecat tata

| dany3lmihnea a răspuns:

Un prieten baiat, nu amic.