| JustMe2099 a întrebat:

În cateva zile este aniversarea mea si a prietenului meu. Am zis amândoi sa nu cheltuim mulți bani pe cadou, să fie ceva semnificativ, nu scump. Prima dată m-am gandit să scriu multe bilețele cu motive pentru care îl iubesc, dar a mai primit așa ceva de la o fostă iubită. Apoi m-am gândit să iau un pachet de țigari ( este fumător ), iar pe fiecare țigară sa scriu ceva drăguț, dar mi se pare prea. nu știu. Ce altceva aș putea să-i dau? Vă mulțumesc!

3 răspunsuri:
| neutrino a răspuns:

Un pix si o pereche de papuci.

| andru10best a răspuns:

Ideea cu biletele de dragoste este chiar faina. Imi pare totusi rau ca nu ai apucat sa fi prima. Insa, nu iti fa griji! Sunt destule surprize placute care poti sa i le faci. Ca si idee iti recomand:
- un pliculet in care ii pui mai multe biletele cu diverse dorinte de ale lui care poti sa i le daruiesti tu
- un cosulet cu mai multe tipuri de prajituri, preferabil facute de tine
- mai multe dulciuri infasurate sub forma unei bomboane uriase (http://www.surprizewow.com/cadouri/bomboana-super-uriasa/)
- sau o cina romantica in care ii gatesti ca la mama lui acasa.
Stiu ca ti-am dat idei care tin mai mult de mancare, dar stiu sigur ca nu ai cum sa dai gres cu mancarea buna cand vine vorba de barbati :)

| dariaelena a răspuns:

Ai putea sa faci ceva personalizat..Sa-i faci o cana cu voi 2 sau sa-i cumperi o rama foto digitala pe care sa o umplii cu pozele voastre.