anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In curand este ziua unei prietene? Ce i`as putea lua?happy

5 răspunsuri:
| ViseColorate_4467 a răspuns:

Paiii poti lua: haine, esarfe, bratari, lantisoarecu un pandativ dragut, o pereche de cercei, o rama foto in care sa pui o poza cu voi 2, o pereche de jambiere asa cum se poarta acum, o curea, casti[urechiuse pentru iarna cu blana], jucarii de plus, produse cosmetice, etc.

| Bacemi a răspuns:

Gandeste-te bine ce i-ar face placere. Cred ca o cunosti cat de putin. Incearca sa te gandesti daca ti-a spus vreodata ca ar vrea sa isi cumpere ceva. I-ai putea face o surpriza. Ii poti lua o bluzita sau un parfumel.

| arysa a răspuns:

-ceva de plus(daca ii place)
-ceva ce stii ca-si doreste(o vesta, o haina, etc)
-poti sa imprimi o poza cu ea pe o cana, o perna, un tricou, ceas, etc
-un parfum
-un ceas
etc.

| marry_7650 a răspuns:

O caseta frumoasa de pus bijuteriile sau chiar o trusa de machiaj ma gandesc ca asta o sa-i faca placerebatting eyelashes

| L ι ѕѕ є η α ☮ a răspuns:

Eu zic sa'i cumperi un tricou de o anumita nuanta [nuanta care'i place ei mai mult] si sa folosesti un marker [negru eventual] si cu ajutorul lui sa scrii pe tricoul fraze de genu: i love u. sau anumite fraze care le'ati auzit pe timpu' prieteniei voastre si care v'au amuzat sau nu stiu. Deseneaza'i ceva ce'i place. Si pe langa acest tricou mega-original, ii poti lua ceva util ceva care o caracterizeaza, nu stiu, o cana personalizata, ceva thinking