Bună @Biby! Adulții au tot felul de probleme ăn vremurile astea de tranziție. Este admirabil că ai tăi îți oferă toate condițiile precum este salutar și faptul că tu realizezi ca lucrurile nu stau chiar pe roz. Sunt convinsă că te vei mulțumi cu ce ai fără să faci prea multe mofturi, că te vei limita la strictul necesar (și chiar tu ai spus-o, îți poți permite să faci efortul acesta) și împreună, tu și familia ta veți depăși cu bine aceste momente.
Părerea mea este că prioritară pentru tine trebuie să fie școala și nu o modalitate în care să faci bani pentru hăinuțe- Dar sunt convinsă că vei reuși. Trebuie!
INteleg ca ai fost obisnuita asa...dar nu prea inteleg de ce trebuie sa iti cumperi un tricou de 80 de lei, cand poti sa gasesti si cu 25 de lei? La 11 ani nu prea ai de unde sa faci rost de bani, dar daca tie iti dau parintii o suma de bani la scoala, eu zic sa pui 1 leu de o parte si asa vei strange. Eu am 15 ani si rare ori cer bani pentru haine, pentru ca am stiut sa economisesc. Eu zic sa nu mai dai 80 de lei pe un tricou, ca nu se merita. Sper ca te-am ajutat. xoxo:*
Buna! Parerea mea este ca ar trebui sa nu le mai ceri atat de multi bani parintilor tai pentru ca ei muncesc sa ii castige, iar tu ii cheltui pe haine si incaltaminte desi stii prea bine ca nu mai ai nevoie de asa ceva.Incearca sa-i intelegi si pe ei! Este normal sa fii obisnuita sa primesti orice daca esti singurul lor copil dar nu trebuie sa profiti de asta!
Stai Stai Stai!
,, Dar problema este că îmi trebuie alocaţia pe 2-3 luni ca să pot să-mi cumpar şi eu un tricou, mai ales că în mall sau la toate magazinele de firmă sunt foarte scumpe(80-100 de lei un tricou)''
Pai tu iei de la magazinele normale (unde gasesti ceva frumos si la un pret accesibil) sau de firma? I-a mai gandeste-te la raspunsul meu
Poi poti sa iti gasesti un (job) cum ar fi sa plimbi caini chestii din astea sa ai grija de copii mai mici in fine roag-o pe mama ta sa nu demisioneze si spune-i ca nu o sa mai cheltui asa multi bani si in legatura cu fitele ia-o mai usor ai fite trebuie` sa recunoastem da asta esti!