| justeu219 a întrebat:

In februarie implinesc 15 ani si ma gandesc sa imi tin ziua acasa...comandam pizza etc. dar totusi mi se pare cam de copii sa imi tin ziua acasa straight face (pretenii care m-au invitat la ziua lor si-au tinut-o la un restaurant unde au inchiriat o sala). Voi ce ziceti? Ar fi ok?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La multi ani! Mai bine ramineti acasa.Sinteti mult mai liberi si costul este mai mic.Singurul inconvenient este deranjul.Numai bine.

2 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Nu ar fi mai ieftin şi plăcut să ieşi undeva cu cei mai buni prieteni ai tai/iubita/iubitul tău? Eu aşa aş face, nu sunt genul care îşi face ziua acasă sau la un restaurant/într-o sală înconjurată de oameni.
Prefer ceva mai restrâns, să ştiu sigur că o să ma distrez.

| justagirl2 a răspuns:

Hei salut. de ce gandesti asa? cam pesimist din partea tabig grin gandeste te ca acasa poti face mult mai multe lucruri decat la un restaurant sau mai stiu eu pe unde. in primul rand incearca sa faci rost de niste muzica buna(si niste melodii mai vechi su celebre gen meneaito, lambada, melodii lente care se danseaza in 2, populara), poti juca diferite jocuri, sa faci karaoke. fii inventiv si ai sa vezi ca se vor simti mult mai bine decat la un restaurant. sa stii si tu ca nu locul face distractia, ci modul in care ii faci tu pe oameni sa se simta binewinking