anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

BUNA! In noaptea trecuta l-am visat pe barbatul pe care-l plac.Eram intr-un loc aglomerat si eu stateam pe o banca lunga alaturi de mai multe persoane necunoscute.Eram cu totii intr-o curte a unei case,iar eu imi faceam de lucru cu ceva,nu mai stiu ce,la masă.El a aparut in pragul casei si din toata multimea s-a uitat la mine,doar la mine.A coborât scarile si s-a asezat langa mine pe bancă.S-a uitat la mine,eram timizi amandoi, usor tăcuți si lucrul acela cu care eram eu in mână l-a făcut să înceapa sa cante melodia mea preferata: JUST THE WAY YOU ARE de la BRUNO MARS.În vis am fost tare impresionata de gestul lui si pentru ca s-a asezat langa mine.Zambeam amandoi ca 2 indragostiti si era coplesita de sentimente alaturi de el.Ne priveam unul pe altul foarte frumos si cald.Dupa ce mi-a cantat am intrat in vorba si el m-a intrebat daca am mai fost prin Bucuresti(nu stiu ce legatura are acest oras cu noi).El vorbea foarte incet, ca in realitate, si eu i-am zis că nu l-am auzit pentru ca sunt mai surda de fellaughing)))). Apoi visul s-a incheiat.Acest barbat cred ca si in realitate ma place, am dedus din actiunile si gesturile sale.Am fost cu el si cu mai multi intr-o tabara si m-am indragostit de el, dar oare acest vis ce inseamna? DAU FUNDA! VOI CE CREDETI CA INSEAMNA ACEST VIS?

Răspuns Câştigător
| Lawliet14 a răspuns:

Poate ca veti fi impreuna si veti fi foarte legati de Bucuresti. Sau poate ca asta s-ar intampla daca veti fi impreuna, vei fi fericita. Mie mi-e greu sa cred ca daca te gandesti mult la o persoana o visezi. Unele vise sunt subconstient, dar unele nu sunt de la noi. Eu asa cred si stiu de ce.

4 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| MidnightR a răspuns:

S-a manifestat in planul visului ceea ce aspiri sa se intample in viata reala.E pur si simplu o manifestare a dorintelor tale ai putea spune laughing

| DAnc3 a răspuns:

Un rahat, o creatie a mintii tale, si eu am o gramada de vise de care ii doare pe tori undeva ca pe mine de al tau, stai linistita, daca ai visat asta nu te si mariti maine.

| lex79 a răspuns:

Ca te plictisesti si n ai activitati care sa iti ocupe mintea si subconstientul.