anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

In ultimul timp parca nu ma mai recunosc ( de cand sunt la liceu ). Am inceput sa nu-mi mai pese de aproape nimic ( excluzand scoala ). Nu ma pot atasa de persoane la fel ca celelalte colege ale mele ( care se pupa in fiecare pauza ). Si nu as putea spune ca inainte eram contrariul. Dar acum parca mi-e scarba de tot ce vad in jurul meu, nu mai accept pe nimeni ( nici macar pe mama ) cu care sa vorbesc. Oare care sa fie motivul? De ceva timp ( de cand imi place de un tip ) ma comport cam ciudat. Mi-am dat seama ca nu voi putea fi niciodata cu el, poate tot din vina mea, nu am incercat sa-i zic ceea ce simt. In fine, nici nu vreau sa mai aud de baieti. In fiecare gases defecte peste care nu pot sa trec, nu ca eu as fi perfecta, dar practic refuz pe oricine.
Deci, ce ar trebui sa fac? Vreau sfaturi. Multumesc anticipat tuturor celor care raspund!

1 răspuns:
| GeorgianaRalucaa a răspuns:

Incearca sa te gandesti la altceva. Incearca sa faci ceva care sa iti distraga atentia...de exemplu poti iesi sa te plimbi. uita.te la un film...citeste ceva. Incearca usor usor sa redevii cea de inainte ai apropie.te mai mult de persoane. Nu e bine sa stai singura si sa nu vorbesti cu nimeni. Asta iti face foarte mult rau.