anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna.
In ultimul timp, sunt cam ignorata aici ( dupa cate vad eu)! Uneori mi se pare ca mai bine ies de pe site.
As putea sti de ce?
As dori ca si expertii sa raspunda!

24 răspunsuri:
| CrucifiedCountess a răspuns:

Cine esti tu?

| JackieSue a răspuns:

Ignorata zici...de ce? Rolul tau pe site e sa raspunzi la intrebari sau sa le pui, de asta esti aici, nu? Cum poti fi ignorata la asa ceva?

| Flav a răspuns:

Ang3l_or_d3v1l ai 11 ani?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flav - nu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ang3l_or_d3v1l nu esti ignorata, acum te alinti si tu putinbatting eyelashes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Suferi?
Lasa ca iti promit eu... daca am sa adresez o intrebare, fundita am sa ti-o dau tie... daca ai sa imi raspunzi... poate asa te vei simnti bagata in seama...

| Flav a răspuns:

Http://www.TPU.ro/......umai-dupa/
Atunci imi spui si mie ce reprezinta comentariul tau de aici ca ai 11 ani?

Stefan
| Stefan a răspuns:

Chiar daca traesti cu aceasta impresie, asta e parerea ta, eu cred ca gresesti.Pe TPUtoti avem aceliasi reguli care trebuie sa le respectam, mai e unul care prin raspunsul lui creiaza o stare, dar asta e lumea in care traim, nu toata lumea trebuie sa semene cu noi. Asa ca fii calma si nu te lasa prada aparentelor.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Flav, tin sa te informez ca am facut 12batting eyelashes

Dar nu prea seamana sad

| Flav a răspuns:

happy atunci eu cred ca pentru. varsta asta te comporti bine pe site. Scrii destul de accesibil si corect, am observat ca te interesezi f. rapid pe Internet ca sa daruiesti informatii si sa fii utila. Bravo tie, pentru. o varsta asa frageda te comporti mai mult decat onorabil.
Nu trebuie sa fii bagata in seama pe site, trebuie doar sa fii utila si sa ajuti. Lumea va face diferenta si-ti va recunoaste meritele mai tarziu domnisorito.

| frida0purple a răspuns:

Huh?

cami
| cami a răspuns:

Mai, scuza-ma dar ce-ai vrea? Sa te pupe lumea-n fund?

| CrucifiedCountess a răspuns:

Kids gone mad laughing va mananca taree!

| DeeDee_1261 a răspuns:

Suza-ma dar cine esti tu? Sa ati dea toata lumea inportanta? Esi de pe site daca nu ati convinewinking

| christabell a răspuns:

Nu iesi, situ asta e perfect si in plus esti si prietena mea!

mira
| mira a răspuns:

Ce intrebari incitante ai pus, ce raspunsuri utile si inteligente ai dat, pe cine ai ajutat, esti multumita de activitatea ta de pe TPU? Cred ca trebuie sa dai dovada de o implicare mai mare in problemele ridicate de comunitate.

Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Fiindca esti aici sa-i ajuti pe altii cu raspunsurile tale sau sa ceri ajutor prin intrebari, nu ca sa fii bagata in seama. Esti un user aboslut obisnuit, nu ai nici o particularitate care sa te individualizeze, asa cum nu avem nici unul si, prin urmare, esti tratata ca un user obisnuit.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cred ca este greu sa iti pronunte numele.treci la cel dinainte si ai sa observi ca nu vei mai fi. laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna.
Am vrut sa spun ca uneori sunt jignita, sau unii raspund, in asa fel incat mas simti in plus.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ang3l_or_d3v1l-observ ca tot mai ai ceva probleme cu gramatica...sau ea cu tine? laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Enigmo, da uneori nu gandesc cum formulez laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce te simti ignorata?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

@ oliana din replicile unor membri

@flav vad ca faci orice ca sa afli cevawinking

| AndreyIstetul a răspuns:

Nimeni nu e ignorat aici! Mie im place si atmosfera si tot!