| Marbella188 a întrebat:

In urma cu 2 ani am inceput sa am niste simptome ciudate ( pw care le credeam normale la vârsta de 14 ani), plangeam mult, eram sensibila, nervoasa. aflasem si ca am ceva probleme de sanatate la ochi..ma stresan foarte mult. Aveam ganduri negre. am inceput sa merg la spitale deoarece imi era tot mai rău, ameteam, plangeam fara motiv. credeam ca e de la cap, mi-am facut filme si toate amalizele, RMN. CT, eram ok. mi se spunea ca de la stres. si ca despresie. si cam asa. pana cand doctorita a asociat toate aceste simptome cu ciclul menstrual. Sii dupa tratament de antidepresive...si multe sedinte acasa cu mine insami si mama... mi-a zis ca am sindrom premenstrual anxiodepresiv. si inainte de ciclu am toate simptomele astea. Plus depresia peste care dupa o vreme. buna de timp, am reusit sa trec. Din timp ce nu ma stresam nu mai aveam ameteli, dar nu incetau de tot. Nu Erau ameteli normale, ca si cum se invarte casa cu tine ci simtwam ca nu sunt eu..ca nu ma aud, ca plutesc, suna ciudat, dar asa era. Mai am si acum cand sunt obosita.
Mi s-a zis ca de sindromul asta nu o sa scap, ci doar pot sa-l ameliorez prin autocontrol. are cineva asa ceva? Imi poate spune mai multe despre, daca e grav sau nu? multumesc!

5 răspunsuri:
| Cristian_Cristi_1986 a răspuns:

Mai fata tu esti anexioasa si faceai atacuri de panica, dupa ce luai un calmant, doua iti trecea toate nu?
In multime te simti rau, poti sa dormi bine, ai pulsul marit, simti ca te sufoci?

| Marbella188 explică (pentru Cristian_Cristi_1986):

Da, atacuri de panica.
Doar in perioada de dinainte de ciclu nu-mi place multimea si galagia. in rest nu

| Cristian_Cristi_1986 a răspuns (pentru Marbella188):

La endocrinolog ai fost?
Si da, trece, nu se moare din astea, stai linistita, nu te mai stresa din orice, incearca sa ai ganduri bune mereu.
Nu sta in casa, iesi afara fa miscare, ocupati mintea cu ceva intotdeauna si ai sa vezi ca-ti trece, e pacat la 16 ani sa iei atatea calmante?

| Marbella188 explică (pentru Cristian_Cristi_1986):

Nu mai i-au nicio pastilă. Luam Alpeazolam si nu era bine deloc.

| Marbella188 explică:

"Sindrom premenstrual anxio-depresiv"