| Helene a întrebat:

Inca nu stim daca vineri se fac ore, daca nu se fac noi vom da o mica petrecere.Asa ca va intreb:Cu ce sa ma imbrac[avand in vedere ca este iarna]si cum as putea sa imi fac parul[este pana la umeri si un pic ondulat]. Va multumesc!

6 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

Ai putea incerca o rochita gen din aceea care se poarta cu colanti sau un pulover mai lung. in picioare niste ghetutze. iar parul ti l`ai putea pune pe bigudiuri sau sa ti`l ondulezi ca ondulatorul dk tot spui ca il ai ondulat.placa de intins nu prea ar fi indicat sa o folosesti pentru ca si-asa vremea este...cum este si s`ar putea sa nu reziste. te pup, distractie placuta :*

| Helene explică:

Totusi niste jeansi cu o bluzita. oricum cizme obligatoriubig grin.Deci jeansi cu o bluzita ceva nu ar merge|
?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imbraca-te in costum de schi si fa-ti parul valvoi.

| Silvia a răspuns:

Imbraca-te normal. E doar o petrecere cu clasa.Merg niste jeansi si un bluzitsa.Si parul ondulat mie mi se pare minunatday dreaming. Si eu am parul tot cat al tau si mi-l fac ondulat cand am chef pentru ca mie imi sta foarte bine, si sigur si tie.Lasa-l desprins, vei arata bine.

| symo_2617 a răspuns:

Pai ia-ti o rochita cu cizme:X parul poti sa ti-l faci bucle sau sa iti prinzi un coc draguta...