anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Incep prin a va spune ca nu sunt o obsedata de Facebook. Toate prietenele mele au peste o mie de prieteni iar eu am cred ca vreo 400. Dar ii cunosc pe toti. Nu prea imi pasa ce zic altii dar mno...cred ca ma intelegeti. Voi cati prieteni aveti pe Facebook? happy

8 răspunsuri:
| KamaSutra a răspuns:

Nu am Facebook
si nici nu intentionez sa-mi fac happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am pana in 100.
Nu am toata lumea adăugată.
Nu prea stau pe FB decât pentru chat cu cei cunoscuti. Nu adaug in prostie omuleti pe care nu ii întâlnesc sau nu i-am întâlnit nicăieri. Asa ajungeam si eu la sute de contacte.

| Cσcσ a răspuns:

Salut!
Nu stiu cati prieteni am pe fb. Cred ca o mie si ceva, dar nu conteaza. Nici pe mine nu ma pasioneaza Facebook-ul. Ma conectez o data pe luna. Consider ca este o pierdere de timp sa vad ce fac niste straini. Chiar nu-mi pasa mie ce fac X si Y sau cu cine isi fac selfie.

| UzOm a răspuns:

0. Nu ma pasioneaza facebook-ul.

| Caddy14 a răspuns:

148

| Dunamis a răspuns:

Consider ca fb contribuie la devalorizarea termenului de "prieten". Sunt conectat cu multi pe fb, dar "prieteni" nu sunt multi printre ei.

| wizzkid a răspuns:

Tot 400 am si eu, sau poate a mai crescut pentru ca tot imi da cineva accept la cereri, ( dar periodic curat lista cu cei necunoscuti ) facebook-ul ocupa prea mult timp, prefer sa ies afara, sa imi vad de sportul care-l practic, sau sa fac alte lucruri.

Eu am 1600, nu-ti fa griji din cauza faptului ca nu ai prieteni multi pe facebook nu ai niciun beneficiu.

Întrebări similare