Sa fie cât mai naturala,fără botox în buze, fără SILICOANE. În general îmi plac fetele care sunt drăguțe la figura, și care sunt skinny sau average, nu prea îmi plac grăsuțele, nu ma atrag deloc, și da, recunosc, pun mult preț pe aspectul fizic, nu as ieși cu oricine pe strada, doar sa arat lumii ca am iubita și ca nu sunt dorit de nimeni. Dacă arata de minim 7 e ok,nu trebuie nici fotomodel sa fie,astea deja nu mai cluburi au în cap, fițe, arfe,Mall și alte alea,nu știu nici patul sa îl aranjeze sau sa gătească.
Pai, sa fie cât de cât sociabila, vorbareata, sa nu tacă, dar nici foarte mult sa vorbească sa îmi facă capul calendar, sa se îmbrace decent, sa nu înjure tot timpul, sa nu vorbească despre fostul, sa fie cât de cât cumintela, chibzuita, dar sa fie în același timp și kinky când e cu mine în intimitate. Sa aibă încredere în ea, sa vorbească politicos, sa fie ea însuși, sa nu urmeze spiritul turmei, sa nu fie ușor influentabila.
Daca se comporta frumos cu mine e perfect, nu prea ma interesează cum se comporta cum ceilalți, nimeni nu e rău dacă nu e mega provocat de prosti si de hateri.
Sa fie sufletista, sa fie empatica, sa fie sincera ( da, visez frumos ) și sa fie fidela.
De regula ador blondele, dar fac și excepții câteodată.
Uu,blondelenice
De ce razi? Din ce am văzut si tu ești drăguță și ai în suflet frumos la înaintare.
Dar ție cum ti-ar plăcea sa fie? Sa se comporte? Sa arate?
Btw, ce gen de muzica asculți?
Pai)Mie mi-ar place sa fie idk, ok, am fost si cu baieti skinny si cu baieti cu burtica.Sa fie dulce,sa vorbeasca cu mine si mna, sa ma respecte...
Iar eu ascult trap, rap, ocazional manele, dar am un artist mai adorat de mine si acela este Nane ca mno)
Ce repede ti-o aprobat admina poza!
A deci nu ai standarde foarte high ca frumusețe, nice.
Ce băieți îți plac în general, liniștiți, cuminți sau bad boys? Nu ai gusturi rele.
Ca mno le da bine nane
Mno
Sincer,mai nebuni, o compinatie intre linistiti+cuminte+bad, stii ce zic...
Ador
Exact asa sunt eu, fără vrăjeală
Mersi pentru funda
1 Hai la un figo)
2.cu drag
Hai tu la un cico, dar îl plătești tu, și după continuarea o ști tu
Bine,bine,il platesc)))
Am glumit, știam ca ești dulce și nu refuzi.
Dar pana la vara te combina altul, ori de pe TPU ori de altundeva, la ce personalitate și mood high ai sunt sigur ca mulți te doresc, și roiesc în jurul tău, mai ales ca faci și box, cu asta ii dai gata.
Eh,mai suparat...chiar voiam sa te scot la un suculet.Ete draci))Niciodata
Dacă o sa îți arat cum arat o să te rogi sa ma scoți la un suc dar nu pun poze aici, ca sunt mulți hateri.
Pana la vara te mai măriți de 2 ori și 5 divorțuri cine știe ce ne va mai Paște după ce se va încheia războiul din Ucraina.
Ce niciodată?
Fat frumos, tu esti?)))Eh lasa trecem noi peste tot raul
Ma refeream ca nu atrag baieti)
Ești modesta denisuca.
Eu sunt băiatul viselor tale nu făt frumos
Atragi, și încă cum!
Vad ca nu te mai saturi de TPU, asa mult îți place?
Omfg,nici eu nu stiam ca esti baiatul viselor mele, ma flatezi
Hm, imi place sa stau pe aici ca nu stiu ce sa desenez=)
Vezi ca greu mai scapi de patima TPU, mai greu ca patima lui Iisus. Ai tik tok?
Nup,nu am.Eh...in week-end nu o sa mai stau ca ma duc la box ca sunt chemata, chit ca am mana in recuperare
Bine. Vindecare grabnică denisuca fain sa fi chemata sa tabacesti popouri
Multumesc...e nasol.eu miercuri am campionat...
Îți doresc mult succes, contez pe tine, îți țin pumnii.
Multumesc,dulceata de necunoscut
Eu îți mulțumesc ca exiști, și părinților tai ca au o fata asa de minunata ca tine.
Asta era vorba mea "dulceața"
Bade,de ai stii tu ce m-am inrosit+)
Bade trimit o drona sa iti dea un pup dulcik rușinoasă mica
Astept,astept
Why?
Pentru ca nu are sens ce prefera băieți de care nu sunteți interesate
https://www.instagram.com/male.beauty/
la astia sa pui
Damn,man,nu conteaza fizicul.Stii? Daca unele sunt in liba dupa aspect si bani e treaba lor.Parerea mea e ca toti sunteti frumosi si fiecare aveti ceva aparte...Intelegi?
Omule nu e ca e limba si sunt atrase involuntar, nu fii misogina
K,k,k
As vrea sa ii placa leușteanul in ciorba de pui si sa foloseasca wc-ul fara colac. In rest, imi e indiferent.
kytty întreabă:
anonim_4396 întreabă: