Eu nu mă machiez de obicei.
Şi nu este o vârstă de la care e bine să te machiezi.Fiecare o face atunci când vrea, însă eu cred că machiajul este pentru a îţi ascunde imperfecţiunile şi trebuie folosit cât mai târziu, atunci când pielea îmbătrâneşte, nu de la 14 ani când nici nu ai nevoie.
Eu am inceput pl 14ani, la inceput ma impodobeam ca o sorcova, asa mi se parea mie ca imi sta binedar pe urma am mai rarit, acum ma machiez numai dk ies, dar stiu p candva care sta machiata si in casa, ca sa nu mai zic ca nu iese nici la paine fara machiaj.dk ai o varsta frageda evita sa te machiezi strident, sau mai bine deloc. dar na, dk vrei sa te faci mumoasa foloseste niste culori simple si nu la amesteca prea tare
Esti frumoasa asa naturala cum esti, cum te-a creat Dumnezeu, nu ai nevoie de machiaj Machiajul e doar o masca si iti ascunde adevarata frumusete.
Nu e bine sa te machiezi asa devreme, esti mica ai timp.Acum ai o fata foarte fina si foarte tanara nu cred ca ti-ar trebui machiaj, in primul rand machiajul strica fata si daca te machiezi de la varsta asta va deveni o obisnuinta. eu nu o fac decat cand am eu toane sau cand merg undeva atat si cred ca m-am machiat prima oara pe la 17 ani
anonim_4396 întreabă:
roxitm întreabă: