| Nobody306 a întrebat:

Intrebarea asta ii in legatura cu ailalta, aia cu tigarile.Pai bine, dar daca m-au intrebat o data daca mai fumez eu le-am spus ca da, numai problema este ca la fiecare doua minute numai asta intreaba.Din cauza lor au aflat mai multi colegi ca fumez.De un milion de ori numai asta ma intreaba.Ce sa le raspund? Mi-e groaza sa merg maine la scoala din cauza lor plus ca s-ar putea sa afle si profesorii daca ei nu tac din gura.Dar eu nu regret deloc ca fumez.Pana si in ore ma intreaba.Nu ma pot concentra de ei.Va rog sa ma ajutati

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca pui o intrebare pun citesca 100 de intrebari ca sa-ti raspunda la una singura.
Ok, sa trecem la problema ta. Te intreba daca fumezi. Le raspunzi ce vrei, frate. Poti sa le spui ca da, poti sa le spui ca nu sau poti sa le spui ca nu e problema lor.
Si daca afla profesorii, ce? Si daca afla parintii, ce? Asuma-ti responsabilitatea pentru actiunile tale.

| Nobody306 explică (pentru anonim_4396):

Eu le-am raspuns o data ca nu, dar ei pun de 100 de ori aceeasi intrebare.Azi a aflat un baiat si m-a intrebat daca vreau sa imi dea.Eu ce sa ii raspund? Daca zic ca da poate nu imi va da