| nobody_9468 a întrebat:

Intrebarea e in special pentru baieti.Nu vi se pare ca le puneti eticheta unor fete ca fiind "tarfe, curve, parasute" prea repede sau necunoscandu'le?
Ganditi'va ca poate acea fata doar pare, dar nu este.Sau poate este ce este fiindca nu are pe nimeni si isi gaseste refugiu in "banii smecherilor". Deci va rog frumos ganditi'va la ce v'am spus si nu m'ai caracterizati fetele in halul asta ca ne doare si pe noi...sad.
Ca fata fiind cum crezi ca'ti vine ca te suna toti "smecherii" si te ameninta ca te baga in portbagaj daca ii inchizi telefonul in nas si m'ai ales ca in noapte de 14 februarie sa te sune si sa te faca tarfa? Fata nestiind nici macar cu cine vorbeste... apelez la bunul simt pentru a'mi raspunde la intrebarehappy

Răspuns Câştigător
| miauu a răspuns:

In primul rand, fetele cuminti care isi vad de treaba lor sunt etichetate astfel, iar cele cu adevarat curve is fete cuminti si le si mai spune si "virginica"
rolling on the floor
pe bune.
te cred asa am patit si eu de multe ori
dar nu ma uit ce spune x si y important e ce sunt eu.
ii las sa vorbeasca pana se satura...
este o mel de la bug mafia ceva de genu ''Am auzit ca fraierii ma vorbesc pe la spate.Ma doare in **** de barfa ta.Si oricum nu-ti suport fata. Tu iti tocesti gura.Eu imi traiesc viata"
nu-i baga in seama.arata-le ca nu-ti pasa...
cate amenintari am avut si eu.
si toate astea din cauza "prietenelor"alea bune care "iti vor binele".

ai grija ce prietene ai.

si scumpa nu baga in seama ca nu-s e merita fii fericita

big hug
:*

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

E 14 februarie, dar inca nu e noaptelaughing. Ma rog...lasam baietii sa raspundabig grin.

| RaSpUnS.pT.vOi a răspuns:

Sunt fata!
Nu ma intereseaza ce cred altii despre mine.Atata timp cat sunt constienta de actele mele, ma lasa rece ce spun unii(adica acei "unii" insemnand un mare NIMICwinking
Nu stiu cum as reactiona, cred ca indiferenta e cel mai bun atu in acele momente.
Se spune ca desteptu' tace si p****u' zicewinking
Numai bine!

| Hombre a răspuns:

Cica gura lumii no astupa decat pamantul.Pana sa eu traga ii spune iubito dupa aceea ii spune tarfa.Cand eram adolescent spuneam mergem la gagici, adolescenti de acum spune mergem la curve. Dar urat mai vorbeste majoritatea tinerelor de azi de multe ori simtinduma usor jenat. Dar fiecare generatie cu pandoliile ei.

| DeeDee a răspuns:

Pentru chestii de genul asta (faza cu portbagajul) nu poti sa anunti si politia? sau sa le spui lor ca ai anuntat politia...Sau "vitejii" te suna cu numar ascuns? apropo, sunt fatatongue

| hax0r a răspuns:

Buna ziua. Eticheta se pune conform datelor statistice care arata procentul femeilor cu aceste profesii se apropie de 90% restul fiind la menopauza.

| pelu a răspuns:

Sincer si eu sunt baiat. dar parerea mea un baiat face fata curva tarfa parasuta atunci cand nu o poate obtine! happy Parerea mea!

| deathlord a răspuns:

Se prea poate ca respectiva sa fie, dar sa nu realizeze! Dar raspunde-ti tu ca fata; cate tarfe pe care le cunosti ca fiind tarfe recunosc si accepta acest lucru? 99% sunt ca sunt neintelese sau ca ceve le-a impins catre aceasta cale; adevarul este ca curva te nasti, nu devii, cauti doar motivul pentru a te implini ca persoana.In alta ordine de idei, daca iti spune o persoana ca esti beata, ignora-l, la fel si cu urmatoarele 2-3, dar la a patra du-te si te culca.

| BRoxana a răspuns:

Uneori nici fetele de pe centura nu sunt facute curve si sunt unele fete care nu au nici o treaba...Sunt in schimb si unele fete care vorbesc asa, eu am patit cu o pr dupa ce m-am certat cu ea, asa a facut si totusi...pe mine niciodata nu m-a facut un baiat curva o singura data s-a intamplat sa ma faca acea pr si totusi e o cheste penibila sa faci o fata curva doar pentru ca te deranjeaza unii nu stiu termenul curva si asta e adevarulrolling eyes

| khiflutza a răspuns:

De ce pui/puneti "botul" la toti mitocanii si derbedeii?
Fiecare padure are uscaturile ei...la naiba!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De la ce te-ai luat?