| whatever_5132 a întrebat:

intrebarea mea e adresata mai mult fetelor.Stiu ca suna cam stupid dar am o dilema.cum ii spun profesoarei de educatie fizica ca nu pot participa la ora deoarece am ciclu menstrual? adica, mi-e asa cumva sa ma duc si sa i-o trantesc in fata, si nici sa fac ceva de genu "pai stiti doamna profesoara.eu nu prea pot sa fac, ca sunt intr-o perioada mai delicata a lunii". e genul de profa mai serioasa, nu prea glumeste, deci.chiar nu stiu cum sa-i spun, voi cum procedati?! multumesc

7 răspunsuri:
| Elena1234456 a răspuns:

Asta e ceva normal straight face explicatia ta e una buna.

| Ana a răspuns:

Ii spui simplu "doamna profesoara, sunt pe stop, nu pot sa fac sportul" si gata, eu asa ii spuneam profesoarei si ma intelegea.

| Lαααα a răspuns:

Noi avem profesor si e mai glumet.Si eu procedez asa:

"Domn` profesor, Am o problema feminina!"hee hee

sau

"Am devenit femeie!"(cand mi-a venit prima oara)rolling on the floor

| RXN a răspuns:

Eu nu inteleg de ce ti-e rusine ca esti sanatoasa si ca ai ceva ce ar trebuie sa aiba orice femeie. Ii spui pur si simplu ca esti in acea perioada a lunii si ca nu te simti foarte comod sa faci sportul atunci, ce-i asa mare lucru? Nu conteaza ca e mai serioasa, e totusi si ea femeie, cu siguranta intelege.happy
>big grin

| gill8513 a răspuns:

Chiar daca este adresata fetelor, voi incerca si eu sa iti raspund.In primul rand pentru ca e profesoara si nu profesor, nici nu ii foarte greu. ii spui doar ca esti pe stop sau in perioada grea a lunii.sigur o sa te inteleaga.si daca era profesor intelegea.

| yoyosimi a răspuns:

Ii spui direct ca daca nu ii spui s-ar putea sa se agraveze situatia

| Gratiela_1968 a răspuns:

Mie mi-a venit de 5 luni dar am fost plecata iar sap asta a fost prima luna cu scoala in care eram. Pur si simplu m-am dus lea ea si i-am spus(dar mie imi e si diriginta).