| danamarin a întrebat:

Intrebarea mea e un pic ciudata, sper sa nu vi se para idioata. De la inceputul lunii octombrie m-am mutat in Brasov la facultate. Am inchiriat un apartament in centrul orasului si stau singura. La facultate m-am imprietenit, daca pot spune asa, cu niste colege, iar cu una dintre ele ma inteleg chiar super ok. Ea nu este din Brasov, e dintr-o comuna de langa oras si face naveta zilnic. S-a intamplat de vreo cateva ori sa iesim in oras si m-am simtit sa-i zic sa doarma la mine. Astazi a venit vorba sa iesim iar si in timp ce vorbeam de tinutele noastre, imi zice ca ea s-ar imbraca cu o fusta neagra, dar nu are. Eu nu ii zic nimic, iar ea vazand ca eu nu ii spun nimic, imi zice: "Da' nu spuneai tu ca ai o fusta neagra frumoasa? Daca vrei sa mi-o dai si mie, daca nu..." M-am simtit foarte aiurea, nu am stiut ce sa ii zic, dar nu prea imi convine ideea asta cu schimbul de haine, eu nu i-as cere niciodata ceva de imbracat. Voi ce credeti? E posibil sa profite de mine si de faptul ca stau singura? sper sa nu va para intrebare de pitzihee hee

1 răspuns:
| ionutzul31 a răspuns:

Pur si simplu ii spui ca nu esti de acord cu schimbul de haine. Daca iti este prietena in adevaratul sens al cuvantului, te va intelege.