Prefer o fată care se afişează aşa cum se simte mai bine. Nu am vreo problemă nici cu cele machiate, nici cu cele nemachiate. Mi se pare ceva prea puţin relevant. Important e să se simtă bine în pielea sa.
Sunt baiat. Imi plac fetele care se machiaza, dar nu excesiv, putin fond de ten, ruj, rimel si eyeliner. Nu imi place sa aiba toata fata acoperita, ca si cum ar fi alta persoana atunci cand este machiata, fata de atunci cand nu este. Daca ei ii place sa se macheze, eu nu am nimic impotriva, ba chiar o sustin. Am cunoscut si fete care ma placeau, dar nu purtau machiaj, si aratau ca niste sperietori, asa ca putin machiaj nu ii strica nimanui. (indiferent daca sunt fete sau baieti)
Deci, ca baiat, as alege o fata nemachiata, exista foarte multe fete frumoase fara machiaj, si daca stau bine acum sa ma gandesc toate fetele pe care le plac sau le-am placut nu erau machiate mai niciodata.
Machiajul excesiv le imbatraneste parerea mea, si cu timpul machiajul le va afecta si tenul.
Sa nu mai spunem ca nu se vor machia toata viata, asa ca fie ca vor fie ca nu vor dupa un timp vor trebui sa se afiseze fara aceeasi masca, si s-ar putea sa nu se mai simta ele.
Pe termen scurt arata bine machiate, dar pe termen lung s-ar putea sa le coste aceasta alegere.
Eu cum tin la conceptiile mele foarte mult si nu mi le schimb prea des, nu suport femeile machiate.
Ar trebui sa se macheze doar la varste mai mari ca sa ascunda unele defecte nu ca toate parasutele de 14 ani care se macheaza pentru ca asa e cool si la moda.
Si copiii in primul rand nu ar trebui sa se macheze.Asta arata doar prostia din capul lor.
La femeile de 20+ chiar daca nu prea au nevoie, le suport cu putin machiaj.Dar cu putin, nu o tona cum isi dau cele mai multe si au geanta plina de porcarii inutile.
O tipa nemachiata. Mai bine asa, decat sa ma trezesc langa una urata dimineata, dupa ce i se sterge vopseaua.
Sunt fata, fetele is frumoase care sunt nemachiate. poate sa se vopiseasca putin cu tus pe ochi dar inrest daca isi face machiaj pe toata fata inseamna care ceva de ascuns.Maai bine gasestiti una care nu are mult machiaj, sau chiar de loc.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: