Ce sa faci? Fii barbat, barbate!
Faptul ca femeile nu te baga in seama nu e un motiv de a te lua dupa niste barbati care iti fac avansuri. Probabil ca nu esti tipul de "macho man", care sa atraga femeile, cum nici eu nu am fost, am avut 198 cm si 66 de kg in tinerete, care femeie baga in seama un slabanog, mai ales care se si complexeaza de cum arata? Am lucrat la ambele, si la fizic, mergind la sala, si la psihic, rezolvind problema complexelor, si atunci, fetele au inceput sa ma mai bage in seama. Am observat atunci ca nu fizicul conteaza cel mai mult, de fapt, femeile sunt mai putin atrase de fizic decat de comportamentm de atitudine, de caracter. Mai am si o cunostiinta, mic ca tine, daca nu cumva ceva mai mic, dar nu se complexeaza, si de aceea duce o viata absolut normala. Sau, priveste la Adi Minune, manelistul, nu sunt de acord cu ce cinta si cum e ca om, dar il respect pentru personalitatea sa, ca stie sa treaca peste faptul ca este foarte mic.
Dar, stii care e problema ta? E faptul ca nu ti se acorda atentie. Orice fiinta umana are nevoie de un minim de atentie. Nu o primesti probabil in familie, sau printre cunoscuti, ai asteptari de la femei, ceea ce e perfect normal, dar daca nici de la femei nu e primita, o vei cauta in alta parte, pentru ca este o nevoie stringenta a sufletului uman. Si atunci sufletul tau prefera sa se schimbe din aceasta cauza si sa umble cu barbati, ceea ce nu e corect, doar pentru a primi atentie. Barbatul a fost facut pentru femeie si femeia pentru barbat.
In plus, pentru ca nu ti se acorda atentie, cum se si intampla, ajungi la complexe de inferioritate. Si acelea iti pun capac. Te uiti la tine, si vezi numai defecte. Defecte care poate chiar sunt acolo. Problema e ca le vezi doar pe ele, nu si calitatile extraordinare pe care le ai, pentru ca ai destule, orice om e inzestrat cu calitati, ele trebuie doar descoperite. Si din cauza defectelor devii nesigur, timid in fata altora, lucruri care nu sunt caracteritice unui baiat/barbat. Devii moale, "muiere", cum se spune barbatilor slabi, si nu pentru ca ai fi slab, ci pentru ca te vezi asa, si de aceea te comporti asa.
Ce sa faci, practic vorbind? Fa ceva... barbatesc. Ceva care sa iti dea posibilitatea sa te dezvolti, si fizic, si psihic, mental. Un sport ar fi indicat. Sau orice altceva care te face sa te simti barbat. Ca asta si esti. Nu te lasa transformat in fetita cu care unii vor doar sa se joace. Nu vei gasi la ei dragostea adevarata pe care o poti gasi la o femeie. Transforma-te in barbatul care sa cucereasca o femeie migniona care sa se simta bine in prezenta lui, care sa il iubeasca si sa il aprecieze.
Nu stiu ce mai vreau sau prefer.
Ce ai în pantaloni? Ai o sculă bărbătească? Aia te vrea bărbat.
Salut! Daca te-ai simțit cumva confortabil la auzul vorbelor lui, poate ca ar trebui sa lasi toate inhibițiile deoparte si sa iti exploatezi latura asta, altfel nu p sa stii niciodată ce si cum.
intermision1 întreabă: