Le place sa schimbe barbatii pentru ca se satura de ei, femeile se enerveaza usor si multe se cearta fara motiv, nu le convine nimic ce face, daca e bun e slab ca tarie, daca e rau e prea violent, barbatii nu inteleg femeile si ele zic ca nu ne inteleg pe noi. Ca sa reziste o relatie trebuie sa fie amandoi in aceeasi dimensiune prin pile si relatii sa se cunoasca sa fie la sigur cu cine are dea face, altfel nu prea merge treaba. In schimb barbatii sant violenti, betivi, nu le pasa ce face femeia (ea trebuie sa stea la cratita si sa faca tot in casa) ei sa nu faca nimic. Oamenii seriosi raman singuri toata viata, parca sant blestemati sa traiasca asa.
Ai dreptate, eu sunt serios în ceia ce ma privește și cu toate astea încă nu reușesc sa îmi fac o relație stabila.Nu sunt violent, știu sa respect o femeie, nu le bat, nu insel, nu sunt bețiv și cu toate astea nu am noroc în a-mi găsi pe cineva.Si mai mult de atât am și prieteni ca mine și tot singuri sunt și ei.
Sincer nu pot înțelege ce este în mintea unei femei.De ce aia care pot oferi dragoste adevărată unei femei tot ei sunt aia care nu au noroc.Și aia care nu știu sa iubeasca ei sunt cei care au parte de toată dragostea? De ce asa? De ce femeile aleg un astfel de bărbat și nu aleg unul bun care sa știe sa le ofere dragoste.Eu am avut 6 relati și în toate am fost părăsit fără sa fac nimic rău.Am iubit cât am putut.Si nu o spun din frustrare sau din orgoliu.Dar eu care știu sa iubesc o femeie și m comport frumos de ce tot eu sunt ala care nu are noroc?
Asta e viata, in trecut nu isi lasa barbatul de gura lumii sau nu vroia sa se faca de ras, acum nu mai rezista asa mult relatiile te adaptezi. Din perspectiva mea iti zic sa cauti o modalitate sa lucrezi putine ore si sa faci multi bani dupa iti satisfaci alte nevoi personale cu ei
1.Pentru ca devin neinteresanti.
2.S-au zbatut s-o cucereasca si daca fata a devenit iubita lor, nu mai fac nimic, se plafoneaza, zici ca au obosit luptand pentru ea...
3.Sa se adapteze.Sa o surprinda, sa o bucure, sa fie atent la nevoile ei conversationale, sentimentale si fizice.Ea a devenit centrul lumii lui si va trebui sa i-o dovedeasca mereu.
4.Nici prea, prea, nici foarte, foarte.Azi poti sa-ti versi tot sufletul si maine sa ramai numai la zambet si gesturi. Daca ii spui incontinuu cat o iubesti devii plictisitor si banal.De altfel, iubirea ti-o arati prin mii de gesturi mici si la primul ei semn de oboseala, schimbi macazul.
Stiu.
E greu sa cuceresti fata visurilor dar e si mai greu sa o pastrezi.
Dar, merita!
Ok dar de ce e rau sa spui des ca o iubești, ca e ceva frumos sa ști ca partenerul tău te iubește, și de ce plictisesc fetele când ii spui asta des. Explică-mi mai mult.De ce fetele nu se schimba sa nu mai gândească asa in felul acesta, de ce doar bărbații trebuie sa se schimbe.Cuvantul,, te iubesc,, e un cuvânt spus din suflet către partenera sau partener are dovedește iubirea, și nu înțeleg de e fete se plictisesc când le spui asta des. Fetele sunt niște ființe care se plictisesc foarte repede.Baietii nu sunt asa.
Spunand foarte des "te iubesc" devine o banalitate si incetetza sa mai insemne ceva,devii un fel de robot care e reglat sa spuna asta si nu mai are nici un farmec.
Si nu e vorba numai de baieti aici,ci si de fete. Oricine o spune prea des,inseamna ca nu are inteligenta sau inspiratia sa gaseasca si altceva,pentru ca acest "te iubesc" poate fi exprimat in mii si mii de feluri,incepand cu o privire chiar!
O relatie nu va merge bine cand il sufoci pe celalalt cu aceleasi declaratii, cu aceleasi gesturi, fara nimic nou, fresh, imbucurator.Cu alte cuvinte un "te iubesc" nu ajunge,il demonstrezi si iti este demonstrat in fiecare clipa si la fiecare pas.
Nu mai fa o asa mare diferenta intre fete si baieti,toti avem aceleasi nevoi sentimentale si daca cel de langa noi nu stie cum sa le acopere,relatia se termina,de fapt moare singura!
Ca sa intelegi o sa-ti dau un exemplu-foarte nepotrivit,dar numai ca sa intelegi ca e vorba de oameni,nu de sexe,nu de fete sau baieti.
Tu ai putea manca zilnic cartofi prajiti? Dimineata,la pranz si seara? Si,pe urma,la fiecare jumatate de ora, zi de zi, saptamana de saptamana, luni de zile, ani? Nu cred.Plus c-o sa faci avitaminoza.
Dar ia incearca sa adaugi ceva,nu mult, dar altceva...o bucatica de friptura, un hot dog, putin sos Caesar sau suprima una din mese si asa prea esti satul, nu?
Poate ca acum intelegi ce vreau sa-ti spun.Sunt excelenti cartofii prajiti, tuturor ne plac, dar mai rarut e mai dragut!
Nu fetele se plictisesc si nu baietii se plictisesc, ci toti, atunci cand ceea ce ai de oferit e doar o repetitie nesfarsita!
Ai dreptate cand spui fetele, femeile matura aleg un bărbat de care sa nu se plictisească, iar daca intervine monotonia stiu sa comunice.Cred ca tragi singur concluziile, asa se intampla cand esti copil.
Asta depinde de fiecare in parte ca nu toti greșesc la fel.Dar majoritatea femeilor se plâng de lipsa de atenție, afectiune, lipsa de intelegere, infidelitate.
Păi sa aleaga in primul rând persoana potrivita lui după alte criterii nu doar după cele fizice si financiare.Sa comunice cu cea de langa el,sa nu fie violent, infidel, leneș...(chestia cu atenția si afecțiunea scrisă mai sus).Dar din nou si aste e cumva relativ, ca poate mai sunt femei ce își doresc altceva.
Orce oferi, oferi in limita normală.Dar si asta trebuie sa fie o discuție între cei doi.
Și ce înseamnă pentru o femeie un bărbat lângă care nu se plictisește.Ce trebuie sa facă un bărbat ca sa nu plictisească o femeie?
Nu trebuie sa faci nimic din ce nu simti sa faci, pentru ca asta ar insemna sa nu fi tu. Daca femeia aia se plictisește de tine si de felul tau de a fi, inseamna ca nu sunteti unul pentru altul.
Ok dar de ce femeile se pun într-o relație cu un bărbat dacă nu poate sa îl iubească? Nu ți se pare puțin absurd ca femeie sa îți faci o relație cu un bărbat pe care ești convinsa ca nu îl poți iubi.Pentru voi femeile e simplu.Nu îmi place de el, m-am plictisit de el gata caut pe altul.Asta e cea mai proasta decizie. Odata ce te-ai pus într-o relație cu un bărbat inseamna ca știai și erai convinsa ca va potriviți.Asta e o scuza că o femeie nu se potrivește c-un bărbat și în general este scuza femeilor ca să părăsească acel bărbat.Nepotrivirea de caracter exista și la divorțuri, dar în realitate nu e asta.Realiatatea este ca femeia sau fata nu mai vrea sa stea cu un bărbat fiindcă femeile se plictisesc repede și le place sa încerce cu mulți barbati.Mai pe șleu femeile fug de bărbații care sunt buni și iubesc sincer.Asta este realitatea, nu o spun din frustrare sau din alte motive anume.Astea sunt femeile și ceia ce faci tu, încerci sa vi cu o scuza pe care și tu la rândul tău o folosești când te plictisești de un bărbat.Realitatea este ca femeile nu au nici un pic de sentimente și nu investesc sentimente într-o relație cu barbati buni, fideli, cuminți.Ele investesc sentimente și oferă dragoste foar acelor care se poarta urat cu ele.De acest gen de barbati femeile nu se pot despărți. Femeilor le place dram, și nu le place sa aibă un bărbat bun care sa știe sa iubeasca, care e cuminte, fidel și etc. Femeile vor sa se simtă speciale și de aceia nu sta doar cu bărbat.Are nevoie de mai mulți barbati ca să se simtă importanta. Apoi prin absurd rămâne însărcinată cu unul care nu știe sa se comporte cu ea, unul care o bate care o injura, și care ii umfla ochii.Si apoi femeile regreta alegerea făcută, si regreta ca a lăsat acel bărbat bun care știa sa ofere iubire.Si ghici ce, acel bărbat nu mai e la fel.Acel bărbat din bun a devenit rau la fel ca ceilalți, și apoi tot femeile ajung sa se plângă ca barbati sunt niște escroci și nesimțiți, infideli.Tocmai datorita umor femei de genul bărbații ajung sa se schimbe.
Repet,o femeie cu capul pe umeri încearcă să facă tot posibilul ca monotonia sa nu apara in relația lor, sau daca apare sa discute despre ea.
Iar unele femei se mai pun intr-o relatie cu cineva si pentru bani sau alte foloase, nu doar din iubire, la fel ca si bărbații de altfel.Si nu,nu ai de unde sa stii neapărat ca pe viitor o sa fiti tot ca in prima zi,mai faci si alegeri proaste de aceia nu trebuie sa te grăbești in a forma o relație, ci sa astepti sa vezi cum e omul ala si daca e ceia ce cauti.
Pe bune, e o scuza? Tu crezi ca toti oameni sunt la fel? Sau ca oameni nu se mai schimba pe parcursul vietii? Păi dacă tu nu suporți spre exemplu o persoană geloasă si dai peste o fata ce e extrem de geloasă te potivesti cu ea? Dacă tu cand cunosti pe cineva acel om e relativ ok, dar la un an o vezi ca s-a apucat de băut si se drogheaza, sta numai prin cluburi de pe unde o tarai acasa frecvent cand tu de fel esti un om linistit, te potriveste cu ea?
Adică tu faci toate femeile c..ve sau cum? Macar realizezi ce vorbesti? Exista femei ok si femei mai puțin ok in lume, iar daca tu nu ai putut să ti o femeie langa tine asta nu inseamna ca toate sunt cum spui tu.
Tu realizezi ca vorbesti cu o femeie ce a avut două relați de 8 si 5 ani? Si ce sa vezi,iubitul meu actual este genul timid,retras,cuminte,respectuos, ce nu ma înjură, nu ma bate, ma ajuta in orce (pana si in treburile casnice) wtf omule, tu ai umblat două pe varianta la prostituate până acum?
Te las sa crezi ca toata lumea e cum gândesti tu, pentru ca din bulă ta nu o sa iesi.
-Greselile sunt relative, nu ne putem da cu parerea neavand o baza.
- Un barbat trebuie sa fie o persoana normala, sa se comporte normal si natural, nimic mai mult.
- Sa ofere cata afectiune este necesara.
Ca o idee generala, nu sunt toate fetele sunt asa, iar cele care sunt astfel, care te fac sa insiruiesti asa subpuncte la o intrebare ca asta, trebuiesc evitate fara ezitare, la fel ca parazitii. Chestia este ca nu trebuie sa te schimbi pentru o femeie la caracter, ca nici ea nu va face asta pentru tine. Tu o iei cu tot cu natura sa si nu o pui mai presus ca tine.
1. Depinde de bărbat.
Așa e firea unora, se plictisesc după ce câștigă simpatia unui bărbat și vor să treacă deja la următoarea cucerire.
Da. Există și femei "Don Juan".
2. Nu-i oferq partenerei senzații tari, suspans și noutate.
3. Să-și impresioneze în fiecare zi partenera cu ceva nou.
4. Atâta încât să nu fie nici prea copleșitor, nici prea rece.
Tocmai asta încercăm sa îți spun Eu am 30 de ani. Nu sunt bețiv sau violent, infidel, sau impotent și etc, și cu toate astea am fost părăsit de nenumărate ori fără nici un motiv.Motivul ca să plictisit asta e tot.Si de aici reluam ca femeile în natura lor se plictisesc foarte repede de un bărbat și vor sa tina 20 de barbati.Nu toate sunt cum am descris dar marea majoritate lor sunt asa.Cat despre cunoașterea pe parcurs a unui bărbat bețiv, infidel și etc, nu cred ca el devine asa fiindcă are tot ce ii trebuie acasă.Un bărbat își varsă amarul în băutură și e infidel sau violent atunci când nu primește ceva de la femeia de lângă el, fie ca e dragoste, atenție, femeia s-a schimbat și e rece și multe altele și el simte asta și atunci el cauta aceste lucruri in alta parte.Si nu o iau ca pe o scuza dar sunt total de acord ca sunt și barbati care nu ai ce discuta cu ei.Atunci când bea toți bani și joaca la păcatele.,, Asta este o excepție, eu nu vorbesc despre acești barbati.Acesti barbati trebuie lăsați.Eu spun de acei barbati buni de care femeile fug de ei mâncând pământul și se plictisesc de ei, căutând validare și atenție la un alt bărbat sau la mai mulți.Eu vorbesc despre acești barbati buni cu adevărat buni, care nu au noroc in relații, și femeile își bat joc de ei.Nu dau exemplu meu, dau exemplu prietenului meu.Care are 29 de ani și iubita sa are 27 de ani.
Acest băiat ii făcea toate poftele, era foarte bun cu ea, o palma nu i-a dat, o iubea atât de mult încât ar fi fost în stare sa își dea viata pentru ea, nu era bețiv și nu baga la păcatele nu era infidel, nu era golan, era un băiat bun liniștit și femeia făcea din el ce vroia ea.Pana în final femeia la părăsit pentru altul care nu avea bani dar era un recidivist.E logic vorbind cum o tratează acel bărbat.O bate, o injura e infidel, și ca să îți spun eu, ea tot împreună cu el este, și asa de tare îl iubește de nu îți vine să crezi! De unde trag asemenea informatii? De la prietena ei cea mai buna ca ei îi spune tot.Si ala care era bun și se comporta foarte frumos cu ea pentru ea era un
fraier, un om slab.Majoritatea femeilor tind sa creadă ca barbati buni, cuminți fideli sunt de fapt niște oameni slabi.Si pe cei violenți, și infideli care nu sunt la locul lor, ii considera ca fiind puternici, masculi, asta e realitatea.In opinia ta tu încerci sa te aperi fiindcă nu vrei sa creadă nimeni de aici ca majoritatea femeilor sunt în acest fel.Dar asta este realitatea în ziua de azi.Barbati buni sunt considerați slabi, plictisitori și fără masculinitate, pentru majoritatea femeilor, nu pentru toate.
Oricât de bun este un bărbat cu o femeie, și oricât de perfect ar fi tot se plictisește, și nu este vorba de perfectiune, ca nu exista perfecti.Si nu sunt toate asa.Eu când aveam relație cu ultima mea iubita ne certam într-una și prima care cauta cearta era ea, și fără sa fac eu ceva.Tot eu eram ala care știam sa iert și treceam peste asta, încercând sa o sărut sa o împac și mai tare primeam respingeri din partea ei, cu toate ca nu făcusem nimic rău. Ea se saturasera de mine, și nu mai vroia sa avem o relație.Eu o luam cu binișorul și ea era tot mai aprinsa împotriva mea, fiindcă vroia sa ma părăsească iar eu încercăm renunțe la idee.Si cu toate astea nu am reușit lucrul asta.Acum nici nu mai vrea sa audă de numele meu, fiindcă de ea se ocupa alt bărbat.Ea vroia sa ma părăsească pentru un alt bărbat și pana în final a făcut-o.Eu cu ce am greșit în situația asta? Iam oferit totul, o iubeam, eram atent cu ea, și s-a plictisit?
Întrebarea mea este.Mai poți avea încredere în femei când dai totul ca să fie bine și ea te lasă și fuge cu altul, când ști ca nu ai greșit cu nimic? Și femeile vor imtotdeauna ceva nou, și asta este dovada ca femeile se plictisesc foarte repede.De unde atâtea idei în a oferi ceva nou poate avea un bărbat. Femeia trebuie surprinsa, cum poate un bărbat sa facă asta sa o surprindă cu ceva nou in fiecare zi timp de câțiva ani.Asta este absurd, nu ai cum sa faci asta.Iti pierzi ideile.In câteva luni dacă aduni ideile cap la cap descoperi ca nu mai ai cu ce sa o surprinzi.Și de asta se plictisesc femeile, ca nu le surprizi e absurd dacă femeile gândesc asa. Femeia trebuie sa își înțeleagă bărbatul ca nu e un mijloc permanent de idei noi. Femeia trebuie sa intelega ca și ideile bărbatului au o limita.Monotonia nu trebuie sa apară foar ca un bărbat nu mai știe sa surprindă o femeie, poate acel bărbat nu mai are idei noi.Asta înseamnă că trebuie să renunțe? Nu e o soluție bună