| laAAal a întrebat:

iti place ca te.ai nascut in romania?

Răspuns Câştigător
| Damasc a răspuns:

Buna,faptul ca m-am nascut in Romania a fost un lucru bun ţin să cred deoarece daca m-as fi nascut in alta parte sunt sigur ca nu as mai fi dus viata pe care am dus-o aici(nu intotdeauna buna dar oricum.), as fi avut cu totul alta mentalitate alta gandire alti prieteni si multe alte lucruri ce le pot insira, pe care sunt bucuros ca le-am trait pana acum(in mare parte). Totusi de un lucru nu sunt inca sigur si anume daca as vrea sa imi fac un viitor tot in Romania thinking

5 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Nu.Aş fii preferat să mă nasc într-o ţară mai dezvoltată, dar decât să mă fii născut undeva prin Africa şi să mor pentru că fac o boală care aici nu s-ar lua în seamă, mă mulţumesc cu România.

| SimonaNicoletaღ a răspuns:

Da

| Roxy_9585 a răspuns:

Asata este dar nu impiedica nimic sa ramanem toata viata aici in tara lui Basesc si a lui Boc

| noi3 a răspuns:

Fata de vreo tara din Africa e chiar ok aici happy

| alynutza6820 a răspuns:

Imi place ca m-am nascut in Romania si nu vreau sa plec de aici happyTotusi eu nu sunt ca cei care pentru un job mai bun merg in alta tara si nici nu recunosk ca st romani.Nu am nimic cu cei care merg in alta tara dar macar si mah ca esti din ROmania ...Mandreste-te ca esti roman.Pentru ca de aceea unii oameni se lupta sa faca filme, reportaje si altele...Sa ne putem mandrii cu tara noastra.happy
VOi chiar nu stiti ce e aia mandrie, Si poate ca unii si-ar da si viata sa fie romani.

Scz daca am dramatizatlaughing Kand ma apuk sa vb despre ceva nu m mai opresc

fundita?