| BlackScribble a întrebat:

Iubitul meu a fost la servici la mama mea(romtelecom). Aceea a fost prima data cand mama mi-a vazut iubitul. Ea a zis ca dupa privire pare ca se drogheaza si i se pare si ca fumeaza dupa voce.Si eu am observat ca se comporta ciudat...Eu nu pot sa cred asa ceva! Credeti ca mama mea are dreptate?

7 răspunsuri:
| Crs a răspuns:

Pai daca atunci cand sta cu tine nu fumeaza, inseamna ca el chiar nu fumeaza! nu cred ca te-ar fi mintit straight face
poate mama ta e paranoica, nu poti judeca un om pe carfe l-ai vazut o singura data!
cati ani aveti?

| Marynna a răspuns:

Nu cred ca poti spune ca o persoana se drogheaza, doar dintr-o privire, trebuie sa ii observi si gesturile etc

vorbeste cu iubitul tau si vezi ce zice. daca afli ca se drogheaza, cel mai bine ar fi sa rupeti legaturile, pentru ca e foarte periculos, chiar daca tu zici ca nu vrei sa incerci, e foarte usor sa te convinga

imi pare rau ca iti spun asta, dar mai bine iti spun ce ar fi bine, decat sa iti spun niste chestii ca sa imi dai fundita.pana la urma, funditele nu te ajuta cu nimichappy

Craciun fericit si baftahappy

| Laptuca a răspuns:

Da

| Yuji a răspuns:

Daca decat se droga era ok, dar daca mai si fumeaza...

| Libelle a răspuns:

Mai nou mamele au al 7-lea simt.Nu al 6-lea.
Daca ea vede pe cer un cal si tu vezi un nor pe cine crezi?

kongeriket
| kongeriket a răspuns:

Eu îţi spun că iubitul tău are 3 picioare că aşa văd eu. Mă crezi pe mine sau pe iubitul tău?
Nu ai cum să-ţi dai seama dacă o persoană se droghează văzând-o o dată.
Iar dacă fumează... care-i problema? Fumează pe banii tăi sau ai mamei tale? Că nu pricep thinking

| NickiMinaj a răspuns:

E geniala maica-ta rolling on the floor Daca il mai lasa-i cateva minute, ii ghicea si-n cafea.