| Chrystyne a întrebat:

Buna!
La noi la scoala nu aveau fetele sa vina cu parul pe spate.
In ultimii ani l-am tinut prins in permanenta, chiar si cand dormeam [bineinteles ca ma desprindeam ca sa il pieptan, dar in prindeam la loc].
Anul acesta m-am tuns si de atunci vin cu parul pe spate. Pur si simplu nu imi sta bine deloc cu el prins.
Nu mi-a reclamat nici un profesor, nici directoarea nimic, dar profa de sport vrea acum neaparat ca fetele sa vina cu parul legat.
Nu vreau sa il prind sub nici o forma.
Ceva sfaturi ca s'o induplec pe profa?[Mentionez ca sunt o eleva buna, si profesorii tin cont de parerea mea mai mult decat a celorlalti elevi; scuzati-mi lipsa de modestie oh go on]

3 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Prinde-ţi părul la ora aceea, ce e aşa de greu? Mi se pare normal să îţi prinzi părul la ora de sport.

| DennyxD a răspuns:

Si la mine e ceva de genu'...cand aveam parul mai lung trebuia de obicei sa il prindchatterbox si eu sunt o eleva buna de asemenea... dar acum m-am tuns.ink nu mi-a spus nici un profesor nimic pentru ca il am mediu.adica nu ma deranjeaza.doar ca unii colegi comenteaza si se oftica ca pe mine ma lasa cu parul asa.
Incearca sa ii spui ca unele fire de par daca il prinzi iti ies in continuare sau ca pur si simplu te-ai tuns si nu mai e nevoie sa il prinzi.
funda?blushing

| Lora a răspuns:

Prinde-l doar la sport