anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

la scoala, a venit un baiat foarte dragut. poate sunt prea mica pentru un prieten dar as vrea sa intru in vorba cu el. cum as putea sa fac o conversatie cu el? adica cum pot deveni un fel de amica? fundahappy (app dau funda la toate intrebarile mele)

Răspuns Câştigător
| andreutza_5786 a răspuns:

Eu zic ca prima data sa te uiti numai cu ochi dulci la el dar in asa fel inkat sa nu observe ca il placi apoi stiu eu sa fi prin preajma si daca e o okazie buna bagate in vorba cu o intrebare( de ex: daca se intampla ceva la scoala si e si el de fata il intreb ce s-a intamplat, cum si chestii trestii) apoi cum ati vorbit odata o sa il saluti si tot asa treptat o sa ajungeti sa vorbiti mai mult. si pana la urma cine stie ce se intampla in viitorwhistling

2 răspunsuri:
| Georgii a răspuns:

Hii` happy Poi m-ai intai saluta-l dupa care cunoaste-l mai bine! Adica ceva de genu: Buna! Ce faci? Ma Numesc... Si`mi pare bine sa te qnosc! Eu sh prietenele mele iesim la un suc in seara asta... Poti venii sh tu!

| Andreea1119 a răspuns:

Nu e neaparat sa incerci sa te bagi direct in vorba cu el, poti pune ochii pe vreun/o prieten/a de a lui si sa incepi sa te intelegi cu respectivul/a ...implicit vei ajunge sa il cunosti mai bine... sau chiar sa ajungeti "fara sa vreti" in aceeasi gascahappy, mult succes