Hello, hello! Eşti greu de uitat, sweety, te alinţi... Ce mai faci, ce-ţi face fetiţa, toate bune? Mulţi din cei pe care îi ştiai şi-au şters conturile, însă am mai rămas câţiva pe metereze, luptându-ne cu morile de vânt...
Da, si mie imi era dor sa te mai ''urechesc'' putin.
Chiar de curand, m-am intalnit cu cineva de pe site si discutam ca parca nu te-am mai vazut de mult pe aici. Site-ul s-a schimbat, membrii la fel, iar noi, cei vechi, am ramas aceleasi frunze batute in vant.
Bine ai revenit. ( smiley-uri, smiley-uri, smiley-uri! )
Eu sincer am crezut ca ti-ai schimbat nick-ul. De asta am cautat pe un fost cont o intrebare la care ti-am dat fundita si am vazut ca tot adriana_sweey_angy
Bine ai revenit!
Cum sa te uitam?
Sa stii ca ar fi greu...Pe cine mai gasim noi sa faca haz de necaz si sa rada din orice? Cine ti-ar putea lua locul in vesnicele dialoguri cu BRO, cine ar mai umple TPU de smiley-uri?
Ce tare.acum pot sa imi raspund mie insumi ) aa. nu, nu te'am uitat ). glumeam! nu am luat'o razna . @silvia m-am intors cu tot cu smiley-urile mele si m mult de discutat cu bro ...@flav ma bucur ca ti'a fost dor de mine. sper ca pe viitor sa nu ne mai certam. si inca ceva: te'ar deranja daca as indraznii sa iti cer id de mess? @aqualuna ideea era sa ma alinte careva suntem bine amandoua, si eu si fetita suntem ft bine. ma bucur ca te regasesc aici
Stiu ca si tie ti-a fost dor de mine, dar mai mult de raspunsurile mele haioaseCrezi ca pe cineva drag, il poti uita asa de repede?Bine ai revenit draga noastra