| GogosikaInfuriata a întrebat:

Buna la toti! Spuneti-mi si mie o parere: vb cu un baiat de 23 de ani din alt oras (eu am 21) ne-am cunoscut pe un site el mi-a cerut id si de o luna tot vorbim. Ne sunam zilnic si vorbeam cate 2-3 ore povesteam verzi si uscate happy + mesaje, iar de vreo 4 zile nu prea mai da niciun semn de viata. Am vb cu el alalteieri (m-a sunat el la insistentele mele prin mesaje, in care l-am intrebat de ce nu mai da niciun semn, l-am sunat nu raspundea, lucru care nu la facut niciodata de cand tot vorbim, si i-am zis ca daca are ceva sa-mi spuna sau nu mai vrea sa vb sa-mi spuna pentru ca nu vreau sa stresez ca nu e placut pentru niciunul din noi). Ma sunat apoi si mi-a zis ca are probleme, era cam nervos, spunea ca nimic nu mai merge in tara asta, apoi mi-a zis ca nu e ce cred eu ca chiar daca n-ar mai vrea sa fie nimic intre noi ca "iubiti" tot m-ar mai suna sa vada ce fac, dupa asta mi-a zis ca ma suna mai tarziu ca e in trafic si e aglomerat. Au trecut 2 zile nu mi-a dat nici mesaj nici bip nici tel nimic. Acum a intrat pe mess si a iesit dupa vreo 10 min, nici nu ma bagat in seama straight face Pana acum spunea ca vrea sa ma cunoasca pentru ca ii place caracterul meu, felul meu de-a fi (puteti vedea povestioara toata la celelalte intrebari ale mele), si ca sunt o persoana speciala pentru el... ce sa mai cred. Care sa fie cauza tacerii lui? As astepta sa-mi dea el vreun semn, ca el tot i-am trimis mesaje l-am tot sunat si nu a raspuns, nu deja ma simt prost ca insist, dar parca nu mai am rabdare crying Incep sa tin la baiatul asta, si pot spune ca greu tin la o persoana sad

4 răspunsuri:
| Merisorr a răspuns:

Probabil are probleme in familie sau i s-a stricat ceva cand ti-a zis ca nimic nu mai merge in tara asta.

| BRG a răspuns:

Sărut mîna în primul rînd nu poți cunoaște un om doar prin intermediul telefonului sau internetului, din start ai spus că el este din alt oraș, el are 23 ani tu 21, faptul că el nu ti-a trimis mesaje din proprie inițiativă și a trebuit tu să dai de el prin diferite mijloace, nu mi se pare corect, un băiat care ține întradevăr la o fată nu așteaptă ca ea să facă primul pas, ci el ca bărbat ar face orice ca să fie cu ea, nu ar conta banii și de pe ce telefon ar da mesaje sau ar suna, după aceea ți-a spus că era nervos și că are probleme, dar aceste probleme nu sînt din cauza ta, cine știe în ce s-a băgat, poate are pe alta și pe tine te aburește cu chestii de genul, sînt nervos am probleme, nimic nu merge bine în țara asta părerea mea este că nu este omul potrivit pentru tine, dacă așa face acum mai încolo ce să mai zici, dar de văzut v-ați văzut? Știi cum arată el? Sigur e un șmecherit care vrea doar să-și bată joc de tine. Dar tu trebuie să fi cea care ia atitudine punînd punct aceste-i relații.

| asdgfhresry a răspuns:

Poate are probleme mari, cine stie ce i s-a intamplat, sau nu mai are timp sa mai vorbeasca. Asteapta pana iti da un sms, poate nu vrea sa spuna ca il sacai, sau chestii de genu. Incearca sa mai iesi in oras si sa uiti cateva ore de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dami idul lui de messenger si pe al tau:add roberto_125