| laviflower a întrebat:

La webkinz ce cod trebuie sa bag la padurea fermecata? Dar in lumea zumm? De unde cumpar codurile si cu ce mi le da? Cel mai bun raspuns primeste funda.

Răspuns Câştigător
| dia_8663 a răspuns:

La padurea fermecata trebuie sa iti cumperi niste cartonase webkinz de la magazin. lumea zum trebuie sa-ti cumperi un zum. pai poti sa le cumperi de la magazine mari. Succes

2 răspunsuri:
| Heythere a răspuns:

Nu stiu cum sa ajungi la padurea fermecata. Dar ca sa ai cod, trebuie sa cumperi un animalut special de la orice supermarket (exp: eu l-am luat de la kaufland), ca sa-ti dai seama ca este un animalut wekinz te uiti peste tot pe animalut iar cand o sa vezi un W colorat (semnul de la webkinz), la el iti va da un pliculet cu un cod pe el. Dupa aia acasa vei intra tu pe site si iti va arata toti pasii pentru a te loga. PS: codul este doar pentru in cazuri speciale in care ti-ai uitat parola. fundita?batting eyelashes

| KiryuZero a răspuns:

De breloc si de zum brelocurile(nu acelea cu animale de plus pe ele) nu se cumpara in Romania si zumbuddy prin magazine uite ex:real, carrefour, kaufland, inmedioetc sper ca t-am ajutat pa