anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Locuiesc in Italia si m-am indragostit de dentistul

meu! Este foarte tanar! As vrea sa ii spun, dar nu stiu cum. Varianta face to face este

exclusa pentru ca sunt prea timida! Ma gandeam sa ii las o mica

scrisorica in cutia postala a cabinetului! Ar fi o idee buna?

6 răspunsuri:
| Popescu_Eugen_1964 a răspuns:

Daca si secretara lui e indragostita de el...ce se intampla cu scrisooorica? Mai bine spune-i ca vrei despagubiri pentru ca te-a chinuit la dinti si trebuie sa te scoata in oras. Asa trebuie sa te invite el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si ce naiba rezolvi daca ii lasi o scrisoare in care sa-i zici ca te-ai indragostit de el? Poate doar niste vizite foarte jenante la urmatoarele consultatii, nu? Cel mai bine incearca sa te apropii de el, sa vorbiti si pe Facebook/whats up si daca se leaga ceva bine daca nu asta e. Nu are sens sa-i zici cuiva sentimentele tale daca nu este nici-o apropiere intre voi.

| CatalinVictor1985 a răspuns:

Alegeti negrii, tigani, chinezi, mulatrii. turci, pigmei si alte lighioane numai cu romani nu. punctul meu de vedere este ca va tradati rasa si sunteti o multime de romance care fac asta. pacat

| Divy a răspuns (pentru CatalinVictor1985):

Asta ar fi valabil și în cazul județului unde te-ai născut sau a regiunii?

| NyctophobicGhost a răspuns:

Da, e o idee buna! Al dracului de creepy, dar macar incerci daca tot esti timida.
Nu am inteles de ce femeile sunt atrase si aleg sa ramana cu unii care scot dinti prin diferite cai.

| cristii88 a răspuns:

O scrisorica ar fi perfecta parerea mea!