| Anonim13912 a întrebat:

Buna!
Locuiesc int-un sat micut. Sunt la facultate online si nu prea am multe prietene aici. Este o fata pe care as vrea s-o cunosc mai bine. In schimb, nu stiu cum sa intru in vorba cu ea. Nu are retele sociale, nu am numarul ei si nici nu avem prieteni in comun...
Asa, ce idei aveti?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Este evident ca NU vrea sa isi faca prieteni cu nimeni, odata ce nu are nici un cont online si nici nu ti-a dat numarul de telefon, tocmai pentru ca nu este interesata de vreo relatie cu tine.

Cauta-ti alta, care este disponibila si care iti da un contact.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Păi dacă nu ai nimic în comun cu ea, cum ai contacta-o? happy
Adică până și întrebarea sună ciudată.
Tu spui că nu ai nimic în comun cu tipa aia, dar că vrei să o cunoști, păi asta mă duce cu gândul la faptul că tu o cunoști totuși, sau ai măcar habar de existența ei. Dacă asta este, leagă-te de tot ce cunoști despre ea ca să o abordezi. Merge și ce a spus celălalt user care ți-a răspuns, să te duci la ea acasă dacă știi unde stă.

Dar iar nu înțeleg ceva, cum cineva mai ales de vârsta adolescenței sau tinereții să nu aibă azi rețele sociale?

Întrebarea ta îmi dă cu virgulă, dar mă rog.

Dacă spui că sunteți într-un sat micuț, probabil aveți așa un magazin al satului sau chiar un parc sau loc ceva unde se mai strâng vecinii, du-te și tu pe acolo și urmărește-o să vezi ce face, te ții scai de ea, până te-o observa. happy

Dacă știi unde stă și tot spui că ea nu e fană tehnologie, dă-i bilețele cu câte o floare și i le pui în poartă happy ar fi super romantică treaba asta. happy Sau pune-ți și mai bine hobby-ul în aplicare. happy Prezintă-i-l ei. Dacă scrii, scrie-i poezii, dacă desenezi, desenează-i chipul sau casa sau ceva happy orice happy

Baftă! happy

| PuicutaGagica223232 a răspuns:

Te duci la poarta la ea si strigi pana iese mama ei, works every time, asa mi-am facut toti prietenii din prezent, mult spor

| Anonim13912 explică (pentru PuicutaGagica223232):

laughing poate nu părea ciudat dacă n-aș avea 25 de ani. Și mai departe? După ce iese, ce-i mai zic?