Nu mai are sanse sa fie totul ca inainte.trebuie sa il uite sau saail ignore si peste cativa ani isi va aduce aminte, amuzata de cele intamplate... spune-i sa se distreze si fa'o si tu fericita. spunandu'i ca el nu o merita si ca sunt mult mai multi baieti decat isi imagineaza ea care nu sunt asa. te pup dulce.iti spun din propria experienta. acum cand ma intalnesc pe strada cu baiatul ala si sunt cu prietenul meu ma amuza faptul ca uneori eram si eu timida si. e foarte funny:*:*>ciao
In primul rand poti sa spui ca pentru tine este aceasta intrebare. Nu este o rusine sa ai nevoie de sfaturi si sa le ceri. Parerea mea e ca ar trebui sa mergi la acel baiat si sa ii spui sincer ca suferi pentru ca nu ati mai vorbit. Spune-i ca acea fata a mintit si ca nu tu nu ai spus asa ceva. Asta pentru a fi impacata. Parerea mea e ca nu se merita o relatie cu acest baiat. El doar se joaca si verifica unde are o sansa mai mare.
Buna! Parerea mea despre acel baiat este ca nu o merita pe prietena ta! TU nu cred ca poti face ceva pentru ca ei sa fie din nou impreuna! Asta depinde numai de ei 2, dar daca acel baiat se da si la alte fete si mai e si "vagabontzel", ar trebui sa stea departe de el, desi o sa-i fie foarte greu, mai ales daca e indragostita de el! O sa-i treaca cu timpul.Si eu am trecut prin asa ceva si stiu cum e! Dar daca totusi vrea sa fie cu el, ar trebui sa vb cu el si sa-i explice ce nu e adevarat iar daca va fi sa fie cu ea o va asculta si va uita de toate fetele si nu va lasa pe nimeni sa intervina intre ei! O sa treaca si peste timiditate cu timpul! Bafta! P. S! Sa ai grija de prietena ta, ca e urat sa suferi din dragoste!
adelina682 întreabă: