anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ^^. m-am gandit la un subiect interesant de discutat ^^. si anume : De ce isi pun majoritatea persoanelor(fete si baieti) poze pe site-urile de socializare cu actori, cantareti si nu poze cu ei? sa fie din rusine? si nu numai pe site de socializare ^^ si banalele poze de la avatar, la messenger de exemplu =). in care mai apoi isi exprima iubirea pentru actorul respectiv. desi acel 'of' al persoanei respective este pur si simplu fara rost O. o.

Răspuns Câştigător
| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Da, este adevarat ca ar trebui sa isi puna poze cu ei, nu cu vedete sau cu altcineva, daca tot si-au facut facebook, hi5 sau altele. Sunt de acord cu tine,oamenii care sunt pe aceste site-uri vor sa afle mai multe despre persoana respectiva,sa vada cum arata, etc. Eu nu imi fac niciun cont, nimic pentru ca nu vreau sa imi pun pozele sa ma vada toata lumea.Asa sunt eu,pur si simplu.Le dau pozele mele doar persoanelor care ma cunosc, nu as vrea sa ma vada toata lumea. Stiu ca in vremurile noastre, rar mai exista persoana fara facebook, dar eu nu cred ca mi-as face niciodata(cel putin asa cred acum...sunt foarte schimbat-oare, deci ma pot astepta ca maine sa am o alta parere).Dar decat sa pui zeci de poze cu vedete, mai bine iti pui cateva cu tine si gata.Macar cei care iti vor vizita profilul sau care vor vedea pozele de la avatar sa te vada pe tine, nu pe alte persoane.
P.S:Mi-am pus si eu odata o poza la avatar cu Dulce Maria si un baiat mi-a zis ca sunt frumoasa si nu mai stiu ce.De abia am apucat sa ii spun apoi ca nu sunt eu.Si nu m-a crezut pana nu i-am trimis o poza cu mine...pff...

9 răspunsuri:
| Ramonaaaa a răspuns:

Este adevarat ca unele persoane evita sa isi puna poze cu ele la avatar sau pe site`urile de socializare dar asta nu neaparat pentru ca sunt complexate de cum arata(desi sunt multi asa!)ci, poate, pentru ca se simt mai ok sa puna o alta poza cu altcineva.De ce sa vada o lume intreaga cum arati?
Eu, spre exemplu, imi pun poze cu mine la avatarul de la mess insa nu tot timpul.Depinde de starea mea.In schimb,aici pe TPU prefer ca oamenii sa ma cunoasca drept "Ramona" si atat,care da raspunsuri folositoare, inteligente, amuzante poate chiar si stupide.Pur si simplu nu are rost.

| vreauTotulSauNimic a răspuns:

Stiu, si prietenele mele tot insista! Mai ales cand le cer datele lor de pe facebook ca sa ma uit la pozele cuivaX-(.
Oricum, mersi de fundita>big grin

| birdie14 a răspuns:

@Isabela :Fiecare cum ii place.
Eu mi-am pus numele adevarat doar pe Facebook si YouTube...in rest am diferite pseudonime, gen Exitthinking
Bafta.

| Crisis a răspuns:

Eh, eu fac parte din aceasta categorie de oameni. laughing
Am cont de facebook, in albumul "fotografii de profil" sau ceva de genul am vreo 4 poze cu mine, iar in alt album am poze cu artistii preferati, picturi preferate, chestii d-astea. big grin Nu stiu de ce fac altii asta, dar eu pun poze si cu altcineva decat cu mine fiindca pur si simplu imi place muzica [buna], si-mi plac si cantaretii blushing... Adevarat, sunt si oameni [mai ales fete] care-si pun si ca fotografie de profil poza cu actorul preferat. Am intalnit multe fetite de 12-13 ani cu Ian Some. blaah. Nu stiu cum il cheama, oricum, e actorul ala din The Vampire Diaries cica. laughing
Pe messenger nu prea ma intereseaza ce avatar imi pun, in general pun unul in care nu se distinge nimic. Cu mine nu-mi place sa pun fiindca nu prea ies bine in poze.

| TheSearcher a răspuns:

@Ramona eu cosider ca site-urile de socializare isi au rostul. si anume : socializarea ^^. sa iti faci prieteni, prietene si sa discuti. daca u pui poza cu, spre exemplu, selene gomez. drept cine te va lua persoana repectiva? ^^ toti sunt interesati de persoana care e in poza nu de cel ce detine contul =).

| TheSearcher a răspuns:

@SweetyGirl14 ^^ la inceput nici eu nu am facut cont pe facebook, dar in final am fost silit de prieteni, ma tot bateau la cap. oricum nu il prea vizitez. e cam parasit dar macar am scapat de gura lor ^^ au unde sa tot comenteze laughing

| TheSearcher a răspuns:

@Isabela numele se poate schimba, infatisarea doar varsta ti'o schimba ^^ (pozele arata infatisarea nu numele ^^ )...de obicei fiecare isi alege un nume care sa il reprezinte =) sau depinde de starea sa de spirit ^^

| TheSearcher a răspuns:

@SweetyGirl14 nu ai dc ^^. apreciez sinceritatea si imi place felul in care te'ai exprimat. a meritat funda; 3

| mariamarlenn a răspuns:

Stii.un subiect de discutie ar fi acela: dc unele persoane nu isi pun numele lor pe site'uri de socializare?winking.